מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית מפרק ירךליאת06/07/2009
שלום, התינוקת שלי בת5.5 חודשים ומטופלת ברצועות פבליק 6 שבועות (דיספלזיה דרגה 3 מימין ודרגה 3 משמאל)
בדיקה גופנית: גליאצי חיובי, אורטולני חיובי מימין
שיפור ניכר, גליאצי שלילי,פישוק מלא, מפרק יציב. DDHRT PHYSIOLOGIC DELAYLT
להמלצתו להשלים טיפול ברצועות לסה"כ 7 שבועות ואז ניתן להוריד את הרצועות.
הלכתי לחוות דעת שניה אצל אורתופד נוסף שלהמלצתו אמר שלאחר הורדת הרצועות יש להשלים הטיפול בכרית פישוק לעוד 3 חודשים
אני ממש מבולבלת ולא יודעת כיצד לפעול, מהי המלצתך?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם להמשיך עם כרית לאחר רתמה?
ד''ר אודי לבל06/07/2009ליאת שלום. העניין לא כל כך דרמטי. הרי יש מעקב עם אולטרא-סאונד ואם משהו לא יתקדם כפי שרצוי - תמיד אפשר לחזור לטיפול בריתמה. יש אורתופדים שמסיימים את כל הטיפול עם רתמה ויש שמעדיפים הדרגתיות - מעבר לכרית ואח"כ הפסקה. השיקולים הם בעיקר עלות של רכישת מכשיר נוסף לתקופה קצרה. היצמדי למי שמטפל בכם, והקפידי על מעקב גם לאחר סיום הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
ליאת09/07/2009עזרת לי מאוד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)