ראש שטוח ופרקי ירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראש שטוח ופרקי ירך
    אפרת
    10/07/2009

שלום רב
    יש לי מספר שאלות:
    בתי מעדיפה את צד שמאל ובעקבות זאת ראשה שטוח , אני מנסה תמיד לגרות אותה לעבור לצד השני אך לא תמיד מצליחה וגם משתדלת לשים אותה הרבה על הבטן, גם שמתי לב כדי לעבור לצד השני היא מתקשה ולא עוברת עד הסוף

לגבי פרקי ירך, כשבתי נולדה הומלץ על החתלה כפולה ונשלחנו לעשות אולטרסאונד אחרי שלושה שבועות והיה תור רק לאחר שישה שבועות , האורטופד עשה את האולטרסאונד ולא מצא ממצא ואמר שהכל תקין אך שראה שבבית חולים נתנו לבתי כרית פיסוק אמר לי להמשיך איתה עוד חודש ולבוא אליו שוב , האם זה קורה שבבית חולים האורטופד נותן החתלה כפולה ואחרי חודש זה מסתדר?

אני מתנצלת על השאלות הרבות
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראש שטוח ופרקי ירך

הוספת תגובה

• ראש ומפרק ירך

ד''ר אודי לבל
    10/07/2009

אפשרת שלום. ראשית לגבי הירכיים - אכן במקרים רבים ממצא שנראה משמעותי בסמוך ללידה מסתדר במהירות וכבר בבדיקה הראשונה אצל אורתופד ילדים - הכל נמצא בסדר.
    לעניין הצואר ומבנה הראש - יתכן שיש לתינוקת הגבלת תנועת צואר שבגללה הראש מסובב תמיד לשמאל - כדאי להראות לרופא הילדים. אם אכן יש בעיה בתחום זה יש בהחלט טיפולים יעילים ומומלץ לא לעכב את הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו