מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לתשובתךגלית02/08/2009
שלום שוב,
תודה רבה על המענה המהיר.
ההחלטה לכרית פישוק לא היתה שלי אלא של האורטופד שפניתי אליו.
הממצאים של הUS הם של האורתופד הראשון שפניתי אליו, שהמליץ רק על מעקב, פניתי לרופא נוסף לחוות דעת נוספת ששלח אותנו לצילום שאת תוצאותיו רשמתי. מצאתי את סיכום הבדיקה גם שלו:
ירך ימין:
גג גרמי- טוב, גבול גרמי עליון- חד, גג סחוסי- צר, התגרמות ראש ירך- רמז
ירך שמאל-
גג גרמי- טוב, גול גרמי עליון- חד, גג סחוסי- צר, התגרמות ראש ירך- לא
ולבסוף רשם תקין.
לאחר שראה את תוצאות הרנטגן הבין שמשהו לא בסדר והחליט על כרית פישוק. בהפנייה רשם "צילום זוית אצטבולרית 40 משמאל לעומת כ 25 מימין"
ככ הרבה דעות, כ"כ הרבה מילים שאני לא מבינה.....אני מאד מבולבלת בנוגע למה צריך לעשות, אני מאד חוששת מהכרית הזאת לכן אני רוצה להיות בטוחה שזה הכי טוב בשבילה.
אני מקווה ש עכשיו שרשמתי את כל הממצאים לכל הבדיקות תוכל אז יהיה לך יותר ברור..
מה עושים??????
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער...
ד''ר אודי לבל06/08/2009גלית שלום, התכתובת מעט מבולבלת ואני נוטה לא להפוך את הפורום למסנג'ר/ICQ ולהשתדל לענות באופן יותר כללי. את כותבת פרטים רבים מאוד על ממצאי אולטראסאונד - גם אני מתקשה לעקוב אחרי ההחלטה הסופית של מי שבדק. אני מציע לזכור שרוב הרופאים הם בני אדם, ולא תמיד מספיקה פגישה אחת לגיבוש החלטה טיפולית. ככה זה נראה לי. אני מציע לחזור למעקב ולתת למטפל שלכם ללגבש את דעתו ומתוך זה גם להסביר לכם מה הממצא ומה התוכנית. אחרי כל זה - זיכרי שהתפתחות לקויה של המפרק היא מאוד בעייתי, ומוטב לטפל אם לא בטוח מה הממצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)