שלום !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום !!
    אביטל
    03/08/2009

אני נערה בת 15 סובלת מכאבי גב במשך כשלוש שנים.. כשהתחילו לי כאבי הב הלכנו לאורתופד והוא שלח אותי לפיזיותרפיה. הלכתי כ-10 חודשים וזה עזר לי מאוד. הכאבי גב נעלמו לכשנה ,ולאחר מכן חזרו שנית. הלכנו שוב פעם לאורתופד והוא אמר לי לעשות פעילות גופני כגון שחיה אז בחופשת הקיץ הייתי הולכת כ- 4 פעמים בשבוע לשחייה. הכאבים שוב נעלמו לזמן מסויים ועכשיו הם שוב פעם חזרו!

השאלה שלי היא כזאת, כשהייתי קטנה עסקתי בספורט כ- 7 שנים... ספורט שעוסק גם בחלקו בגב, ואז הפסקתי אותו... יכול להיות שהכאבים הם כתוצאה מזה שהפסקתי את הפעילות הגופנית הזאת? ומה ניתן לעשות בקשר לכאבי הגב?

תודה מראש, אביטל :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום !!

הוספת תגובה

• לאביטל

ד''ר מרק אידלמן
    05/08/2009

שלום , 80 % מאוכלוסיה סובלים מכאבי גב .זה בעצם כמו נוזלת .ניתן לא לחלות בנזלת ?לדעתי לא.כנ"ל גם עם כאבי גב.
    בקשר לספורט מלפני 7 שנים : לא בטוח שזאות הסיבה לכאב עכשוי.
    אני ממליץ בחום על שחייה ופעילות גופנית מתמדת ובנוסף תרגילים לחיזוק שרירי גב ( הדרכה ניתן לקבל במכון פיזיותרפיה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו