ישיבת W

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבת W
    שלי
    02/09/2009

שלום,

בני בן 11 חודשים כמעט מרבה לשבת בישיבת W רציתי לדעת האם זה יכול להזיק?ואם כן איך בדיוק?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבת W

הוספת תגובה

• ישיבת W

ד''ר אודי לבל
    02/09/2009

שלי שלום. ישיבה כזו מבטאת תנוחה שנוחה לילד שלך. הסיבה היא מבנה מסוים של צואר הירך אצלו כמו אצל הרבה תינוקות. כל תינוק נולד עם פיתול של צואר הירך שהוא גדול בהרבה ממידת הפיתול שיש אצל המבוגר. לכן תינוקות נוטים לשבת כך בעוד שמבוגרים לא. ככל שהרגל מתארכת הפיתול פוחת ונותר על דרגה די נמוכה. אצל הבוגר זה מביא לכך שנעדיף לשבת בהצלבת רגליים (ישיבה מזרחית). אין לנו דרך להשפיע על הפיתול הזה ולכן אין סיבה לטעמי לנסות למנוע מהילד לעשות מה שנוח לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יגיד לך למה אני חוששת

שימרית
    03/09/2009

תודה על התגובה,

אני קצת חוששת כי יש לו כף רגל שנוטה כלפי פנים והצלחנו לסדר לו אותה באמצעות נעל הפוכה,
    אני פשוט חוששת שישיבה כזו תגרום שוב לסטייה של הרגל כלפי פנים.

זה יכול לקרות?או שבגיל 10.5 חודשים עצמות כף הרגל כבר לא יכולים להשתנות.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגת עליי

שלי
    05/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוב פנימי של הכפות וישיבת W

ד''ר אודי לבל
    07/09/2009

שלי שלום. המקור של הישיבה הזו ושל ההטיה הפנימית של הכפות הוא זהה. זהו פיתול של עצם הירך, הוא יחלוף ככל שהעצם תתארך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו