מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבת Wשלי02/09/2009
שלום,
בני בן 11 חודשים כמעט מרבה לשבת בישיבת W רציתי לדעת האם זה יכול להזיק?ואם כן איך בדיוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבת W
ד''ר אודי לבל02/09/2009שלי שלום. ישיבה כזו מבטאת תנוחה שנוחה לילד שלך. הסיבה היא מבנה מסוים של צואר הירך אצלו כמו אצל הרבה תינוקות. כל תינוק נולד עם פיתול של צואר הירך שהוא גדול בהרבה ממידת הפיתול שיש אצל המבוגר. לכן תינוקות נוטים לשבת כך בעוד שמבוגרים לא. ככל שהרגל מתארכת הפיתול פוחת ונותר על דרגה די נמוכה. אצל הבוגר זה מביא לכך שנעדיף לשבת בהצלבת רגליים (ישיבה מזרחית). אין לנו דרך להשפיע על הפיתול הזה ולכן אין סיבה לטעמי לנסות למנוע מהילד לעשות מה שנוח לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יגיד לך למה אני חוששת
שימרית03/09/2009תודה על התגובה,
אני קצת חוששת כי יש לו כף רגל שנוטה כלפי פנים והצלחנו לסדר לו אותה באמצעות נעל הפוכה,
אני פשוט חוששת שישיבה כזו תגרום שוב לסטייה של הרגל כלפי פנים.
זה יכול לקרות?או שבגיל 10.5 חודשים עצמות כף הרגל כבר לא יכולים להשתנות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגת עליי
שלי05/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוב פנימי של הכפות וישיבת W
ד''ר אודי לבל07/09/2009שלי שלום. המקור של הישיבה הזו ושל ההטיה הפנימית של הכפות הוא זהה. זהו פיתול של עצם הירך, הוא יחלוף ככל שהעצם תתארך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)