כאב גב בילד בן 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב בילד בן 4
    אורן
    11/11/2009

בני בן 4 פעיל ונמרץ ב"ה, לפני כשבועיים קם עם מה שנראה כצוואר תפוס עד כדי חוסר יכולת להתרומם מהמיטה , לאחר שיכוך כאבים (כשעתיים) חזר לעצמו ומאז לא היתה חזרתיות לכך, עם זאת למעשה ביומיים האחרונים מתלונן על כאב גב ממוקד מרגיש כמו טורקליות אחרונות לכיוון טורקולומברי שבא לידי ביטוי בעיקר לקראת שינה (שאז הוא עייף וחסר סבלנות וכל תחושה ל חוסר נוחות מועצמת) אני בתחום.. (הולכי על ארבע- ולא תינוקות) אךכאשר מדובר בבני , כל המידע המיותר כבלט של דיסק, בעיות כליה, דלקות ורשימה ארוכה של אבחנות מבדלות עד כמה להילחץ? כל זמן שמרגיש טוב? האם לקשור לאירוע של הצוואר? האם לטפל בנוגד כאבים/דלקות לתקופה (הומלץ לי בזמנו נפרוקסן) האם להתקדם אבחונית (אורטופד ילדים? צילום סקר? בדיקת שתן ס"ד? ......)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב בילד בן 4

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר אודי לבל
    11/11/2009

אורן שלום - אני מציע לא לנסות לטפל לבד. לגשת לרופא הילדים שלכם, לספר לו את הכל ולתת לו לבצע את האנליזה ולהציע דרך לבירור. דווקא עודף הידע כנראה זורק להרבה כיוונים מלחיצים. לגבי כולנו עדיף שלא נטפל בילדנו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו