פיסוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסוק
    ליאת
    15/12/2009

שלום רב,

בצאתי את בית החולים נמסר לי כי עלי לגשת לרופא אורתופד בגין הגבלה בפיסוק.

בגיל 6 שבועות הלכתי, הרופא ביצע אולטראסאונד ואמר: "גבולי , תבואי עוד חודש" באתי לאחר כחודש ושוב אות סיפור. כאשר באתי פעם נוספת אמר לי הרופא יש שיפור - מה את רוצה צילום או לבוא שוב רק כדי להיות בטוחים- אמרתי אני יבוא שוב. באתי היום ונשלחתי לצילום משחזרתי והתהפך עלי עולמי- עכשיו כשהיא כבר בת 4 חודשים וחצי - לא רצועות אלא מכשיר בשם ג'ורדן- מיטת סדום למשך 4 חודשים.

האם זה יתכן? האם עלי לפנות לחוות דעת נוספת? מה הסיכוי שזה יסתדר לבד? הילדה בוכה ולא מצליחה לישון עם המכשיר הזה.....

תודה על התשובה
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסוק

הוספת תגובה

• לליאת

ד''ר מרק אידלמן
    16/12/2009

אינני יודע מי האורטופד ילדים שהיית אצלו.קחי חו"ד שנייה אצל אוטופד ילדים מוכר וידוע לפני שאת מתחילה טיפול.משהו בסיפור שלך אם הוא נכון לא מסתדר לי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאת
    16/12/2009

האורתופד הוא ד"ר יוסף קינןעפ"י הבנתי מומחה ורופא בבי"ח אלין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו