מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסוקליאת15/12/2009
שלום רב,
בצאתי את בית החולים נמסר לי כי עלי לגשת לרופא אורתופד בגין הגבלה בפיסוק.
בגיל 6 שבועות הלכתי, הרופא ביצע אולטראסאונד ואמר: "גבולי , תבואי עוד חודש" באתי לאחר כחודש ושוב אות סיפור. כאשר באתי פעם נוספת אמר לי הרופא יש שיפור - מה את רוצה צילום או לבוא שוב רק כדי להיות בטוחים- אמרתי אני יבוא שוב. באתי היום ונשלחתי לצילום משחזרתי והתהפך עלי עולמי- עכשיו כשהיא כבר בת 4 חודשים וחצי - לא רצועות אלא מכשיר בשם ג'ורדן- מיטת סדום למשך 4 חודשים.
האם זה יתכן? האם עלי לפנות לחוות דעת נוספת? מה הסיכוי שזה יסתדר לבד? הילדה בוכה ולא מצליחה לישון עם המכשיר הזה.....
תודה על התשובה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
ד''ר מרק אידלמן16/12/2009אינני יודע מי האורטופד ילדים שהיית אצלו.קחי חו"ד שנייה אצל אוטופד ילדים מוכר וידוע לפני שאת מתחילה טיפול.משהו בסיפור שלך אם הוא נכון לא מסתדר לי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת16/12/2009האורתופד הוא ד"ר יוסף קינןעפ"י הבנתי מומחה ורופא בבי"ח אלין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)