מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צליעה פתאומית אצל תינוקתליאת20/12/2009
שלום רב,
בתי בת השנה ושלושה חודשים החלה לצלוע בשבוע האחרון .
הצליעה מתבטאת בגרירת רגל ימין ואף נטיית כף הרגל החוצה.
לאחר הפנייה למיון ילדים ולאחר בדיקות דם תקינות וצילומי רנטגן תקינים נאמר כי זהו עניין ויראלי שעלול לקחת זמן עד שיחלוף יש לציין כי שבוע לפני הצליעה היה לה חום לכמה שעות שירד עם נורופן ונעלם.
אני די חוששת כי המחזה הוא לא נעים במיוחד היא מתקשה ללכת ונופלת תמיד.
מה עליי לעשות ? האם לגשת ליעוץ מומחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליעה בגיל שנה
ד''ר אודי לבל20/12/2009ליאת שלום. אני תמיד קצת מודאג מאבחנה של צליעה בעקבות מחלה ויראלית בגיל כה צעיר. זו אן אבחנה נפוצה אבל לרוב בגילאים יותר מתקדמים (3 שנים ומעלה). בגיל שנה-שנתיים אני חרד מאוד לאפשרות שזהו תהליך זיהומי ומבקש מהורים לחזור למעקב בכל מקרה של החמרה או התמשכות התלונה. במקרים רבים אנחנו לא מצליחים למצוא את הסיבה לתופעה והיא חולפת עוד לפני שסיימנו לברר. חכי מספר ימים ואם זה לא חולף - לחזור לבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)