מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 9 חודש ,אי סימטרה ברגלייםיונית מטרסו14/02/2010
שלום
לביתי בת ה 9 חודשים ,יש קפלים לא שווים ברגלים ,
רגל אחת רחבה יותר ,
עשיתי בדיקית במפרק ירכיים \ובברכיים ,הכל בסדר
די מתריד אותי הדבר
מדוע זה ?
ומה אפשר לעשות בדבר ?
תודה
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליונית
ד''ר מרק אידלמן15/02/2010שלום ,
מכל מה שכתבת לא ברור לי למה "רגל אחד רחבה יותר ".
לפעמים זה שייך לתסמונת "המיהיפרטרופיה" -אז באמת פלג גוף אחד רחב מהשני.
כדאי שאורטופד ילדים אבדוק ילדה בסביבות גיל שנה( לא דחוף )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יונית מטרסו16/02/2010ד''ר יקר
הבנתי את התשובה ,ותודה לך .
השאלה שמתרידה אותי זה , האם יש לזה השלכות לעתיד מבחינה מוחית ומוטורית כבוגר.
[כשיש בעיות הם יכולות להסתדר לבד מבחינה פופרצנלית ברגלים זו לא הדאגה ]
תודה מראש
יונית מטרסו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח באוייר ללא תשובה
יונית מטרסו17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגב' יונית
ד''ר מרק אידלמן17/02/2010יותר ממה שכתבתי אין לי מה להוסיף,תגשי לאורטופד ילדים בגיל שנה.לא ניתן לענות לך לשאלות ששאלת בלי לראות ילדה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם תראה את הילדה תוכל לתת תשובה??
יונית מטרסו18/02/2010אשמח להיגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונית
ד''ר מרק אידלמן18/02/2010wellcome!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יונית מטרסו17/03/2010ד''ר
תציל אותי
אתה יכול לענות לי בברור
אז בבקשה
האי סמטריה ברגליים יעבור מבחינה חיצונית
אבל מה ההשלכות
אני יכולה לצרף תמונה של הרגליים של ביתי
תודה
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מרק אידלמן18/03/2010אין השלכות מביחה עצבית ומוטורית , אל תדאגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איזה השלכות יש???
יונית מטרסו12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יונית מטרסו19/03/2010צירפתי תמונה
מה האיבחון??
ועד גיל שנה ביקורת כבר לא יהיה צריך כי זה יעבור .לא???
זה רק קטע של השלכות
אז מה הם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח , שלחתי תמונה
יונית מטרסו30/03/2010מה ההשלכות של הדבר ??
וזה מפגיעה מוחית שבירה ישרה בשבוע 22 להריון של מצח העובר בצד ימין המכה הייתה
הרגל הקטנה היא ימין
תודה מראש
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזו תמונה של הרגליים מקדימה
יונית מטרסו30/03/2010ולמעלה יש תמונה של האחורה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' לבל מתערב
ד''ר אודי לבל30/03/2010יונית שלום, כמו שכתב לך דר' אידלמן, אוסיף גם אני - אין תחליף לשיחה, ולבדיקה. לא נוכל לתת כאן תשובה לכל נושא בלי להכיר את הפרטים הבריאותיים והממצאים הגופניים. צריך לקבוע תור לאורתופד ילדים, אם את מודאגת אל תחכי לגיל שנה - הקדימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יונית מטרסו31/03/2010האורטופד אומר שאין מה לעשות גם אם יש משהו ,זו התשובה!
וזה לא התחום שלו ,הנירולוג אומר שזה לא התחום שלו זה האורטופד
מה עכשו ??
ובקשר לילדה היא בריאה ברוך ה'
וזו מפגיעה מוחית כמו שכתבתי הנ''ל
עד גיל שנה זה כבר אמור להסתדר ,האי סימטריה ברגליים.
מה ההשלכות ? ולאיזה רופא אפשר ליפנות
ומה מבקשים איזו בדיקה ?
תודה יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אודי לבל31/03/2010יונית שלום, אני מבין שהתייעצת הרבה. נראה שהתשובות לא מרגיעות אותך. אני מציע להיצמד לרופא/ה הילדים שלכם, לתת לו לנהל את הבירור ולהאמין בו. אם הוא מציע כרגע לעצור ולתת לילדה לגדול, ככה תעשו. אם הוא חושב שצריך להעמיק בבירור הוא יציע לאן להתקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה של מקרה
יונית מטרסו02/04/2010ואני מבינה שאתה מבין ומבין טוב ,אבל את הידע בדבר אתה לא רוצה לכתוב לי
אני שקיעה כל כך הרבה זמן בללמוד ולברר ולהבין
אבל את סודות הרפואה ????? ומה יהיה קשה לנבות במאה אחוז
ונכון שלפי שכותבים לאדם זר בפורום צריך לחשוב מאה פעם ,
אתה יכול לתת לי מידע מה לבקש מהרופא .
או איפה צריך להתחיל לטפל ,שלא יהיה מאוחר .
אילו המקרה של ביתי היה מנזק גניטי או רשלונות שלי היו מטפלים ,ומהר .
אבל מכוון שזה נזק שרופא עשה ,אני בבעיה רצינית.אף רופא לא עונה לעניין רק שולח אותי ממקום למקום.
הבאתי ילדה לעולם ולמדתי הרבה לפני על גידול ילדים ,והכנתי את עצמי.
אבל לא הייתי מוכנה לנזק מרופא
אני משלמת מחיר שלא אני עשיתי
ובטח אתה יודע שרופאים מגבים אחד על השני .
מה לעשות לא הייתי מספיק חכמה לשקר שלא הרופא עשה את זה
ואז הייתי מקבלת תשובות .
אז לא נשאר לי מה לכתוב .
אתה יודע מה יכול לעזור לי .
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????????????????????????????
יונית מטרסו07/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבירת עצם המצח הייתה בצד ימין
יונית מטרסו12/04/2010ורגל ימין קטנה
אני בטוחה שיש תשובה ,על הרשלנות הרפואית הזו אבל רופא לא רוצה לענות לי
אז אולי תענה לי את ה
או אתה יכול לכתוב תצהיר לבית משפט ושהיה לי הוחכה שלזה מיזה ומה ההשלכות
כמובן לבוא עלייך פריט\כסף יש לא חסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נחמדים פה ,שזה מסובך קשה לענות.
יונית מטרסו16/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה קשה לענות
ד''ר אודי לבל17/04/2010יונית שלום. נכון, קשה לא לקבל תשובה בפורום. הנושא טעון, מעט מורכב מידי לפורום וכפי שדר' אידלמן ואני כתבנו כאן בענין הזה, אנחנו מצעים לא לעסוק בו באופן פומבי בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)