מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רצועות פאבליק-עוד שאלות ברשותכםאמא23/03/2010
בגיל 4.5 חודשים ביצענו לבני בדיקת אולטראסאונד לאחר שמספר חודשים קודם בבדיקה ידנית נמצא שמצב המפרקים תקין,אולם מכיון שלבני יש FFA, נאמר לנו בכ"ז לבצע בדיקת אולטראסאונד.הממצאים כדלהלן:בדיקת אורטולני שלילי, בדיקת ברלו שלילי. בדיקת US לפי גראף ימין 1B שמאל 3A
GRAF TYPE 1A,1B=NORMAL HIPS
GRAF TYPE 2A++PHYSIOLOGICAL DYSPLASIA OR IMMATURE HIPS
GRAF TYPE 2A-,2B,2C=PATHOLOGICAL DYSPLASIA
GRAF TYPE 3A+SUBLUXATION
GRAF TYPE 4=DISLOCATION
XRAY CONFIRMS L HIP SUBLUXATION
כמו שאתם קוראים אכן ביצענו גם צילום. נאמר לי שמפרק שמאל לא תקין.בני הולבש ברצועות פאבליק במיידי, בנוסף גובס לתיקון ה FFA זאת מכיון שבתקופת הרצועות לא אוכל להמשיך במתיחות ומניפולציות,הרצועות מוסרות מכל רגל בנפרד בשעת החלפת הגבס, בזמן הזה הרגל מוחזקת בכיפוף ובפיסוק.אחרי שבוע פחות יום בוצע אולטראסאונד עם הרצועות. המפרק נכנס למקומו. כעבור שבוע וחצינוספים שוב בוצע אולטראסאונד שהראה שהמפרק יושב יפה במקומו.
נאמר לי שבני ישהה ברצועות בין 5 ל6 חודשים...
אני לא מפסיקה לדאוג להתפתחות שלו, ובנוסף קראתי קצת וראיתי שבד"כ לא מטפלים ברצועות מעל גיל 6 חודשים, אז איך זה בדיוק מסתדר ה"תיכנון" הזה להשאיר אותו כ"כ הרבה זמן ברצועות...האם כך גם אתם הייתם נוהגים???
תודה על תשובותיכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברתמת פבליק
ד''ר אודי לבל25/03/2010אמא שלום. אכן מעל גיל 6 חודשים יותר קשה להמשיך עם הריתמה, אבל יש מכשירים חליפיים לגיל הזה, והעיקר הוא לא לאבד את ההחזרה הטובה של ראש הירך לתוך המכתש שלו. תני לרופא המטפל שלך להמשיך, נראה שהוא מצליח! בכל שלב אני בטוח שהוא יסביר לך לאן מתקדמים - ואם הוא לא יסביר -תשאלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)