עיוות בירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוות בירך
    אביבה
    15/04/2010

שלום רב.הבן שלי בן ה-7 שבועות נולד עם עיוות ברגל שמאל נאמר לי שחסר כשליש מעצם הטיביה ובמקומו יש סחוס דק וזה בחיבור של כף הרגל וכף הרגל גדלה פנימה שאלתי היא האם נתקלת בזה ומה זה אומר? מה ניתן לעשות? והאם זה שהוא עדיין תינוק יכול להשפיע על המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיוות בירך

הוספת תגובה

• מבנה חריג של השוק

ד''ר אודי לבל
    16/04/2010

אביבה שלום. את מתארת חסר בעצם הטיביה בחלק המרוחק הקרוב לקרסול. לרוב החסר הזה מוחלף על ידי רקמה רכה כלשהי (סחוס או משהו פיברוטי). בהעדר ייצוב גרמי לקרסול - הוא בדרך כלל מעוות גם כן - גם אם כל העצמות בו קיימות. הבעיה מוכרת (אבל לא נפוצה) ויש מספר דרכים לטפל בה לפי דרגת החומרה שלה.
    אני מציע בנושא כזה לקבל הצעה טיפולית ממספר רופאים - זה לא מהדברים שיש להם פתרון פשוט וקצר. כאן צריך להיקשר לצוות מטפל למשך זמן ארוך וכדאי לבחור בקפידה צוות שתרגישי איתו נוח ושיהיה לך ביטחון שהכיוון הטיפולי ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו