מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהום במפרק הירךמירי25/04/2010
שלום
כשבני היה בן שנה היה לו זיהום במפרק הירך שהצריך ניתוח לניקוי המוגלה ולאחר מכן קיבוע המפרק בגבס ל-3 שבועות. לאחר הורדת הגבס נצפה נזק בעצם (בחלק המעוגל של ראש העצם) ונאמר לנו להיות במעקב ע"מ לוודא ש"החלל" שנוצר בעצם נסגר והעצם גדלה באופן תקין.
היום הוא בן חמש וחצי והרגל גדלה באופן תקין לחלוטין אם כי בצילום עדיין רואים ש"החור" בעצם לא נסגר עדיין.
מה משמעות הדבר והאם יש עדיין סיכוי לבעית גדילה בהמשך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב לאחר זיהום
ד''ר אודי לבל25/04/2010מירי שלום. מהתיאור קשה לי להבין איזה שנוי רואים עדיין בצילום וזה אכן מתפתיע שבכלל משהו נראה. בלי להדעת כלום על ממצאי הצילום הייתי אומר בביטחון די רב שאם בגיל 5 לא מפריע לילד דבר, לאחר שהיה זיהום בגיל כשנה - אין מקום לדאגה. אבל לאור הצילום אני מציע לדון עם אורתופד הילדים שעוקב אחר הילד - לגבי משמעות הממצא. קשה להאמין שיש שם משהו פעיל אבל בכ"ז כדאי לשקול אם זה דורש העמקת בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)