מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 7 חודשיםשירה13/05/2010
בגיל חודש וחצי הילדה עברה אולטרסאונד פרקי ירך שהיה תקין היום היתי בטיפת חלב והאחות הבחינה באי סמטריה ביריכיים והפנתה אותי לאורטופד יש לציין שהבן שלי שנולד היה 3 חודשים עם כרית ואחותי מלידה היתה עם אזה מכשיר שאלתי היא אם אכן זה כך מה ניתן לעשות בגיל כזה ואיך שבגיל כזה שמים לב לכך? יש לציין שהאחות אמרה שצד אחד בהושטת יד בהיפוך יותר דומנינטי מהשני ויש לגרות את היד הפחות דומיננטית ויכול להיות שזו הסיבה היא דיברה משהו על כפל ברגליים מה ניתן לעשות סה"כ היא ילדה שמסתובבת בציר מתהפכת לשיני הכיוונים
ומה יכול להיות השלכות בעתיד למצב זה אי סימטריה בירכיים
אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 7 חודשים
שירה13/05/2010יש לציין שהילדה נולדה עם גומה מעל הישבן ופניתי לאולטרסאונד עמוד שדרה שיצא תקין בגיל חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 7 חודש
שירה14/05/2010עוד שאלה קטנה יש לי תור עוד חודש וחצי לאורטופד זה לא יהיה מאוחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה
ד''ר אודי לבל14/05/2010סיגל שלום. החשש שהממצא הזה הוא ביטוי לבעיה במפרקי הירכיים אינו גדול. אבל!!! יש לכם היסטוריה משפחתית חשודה!!! אל תדחו את הבדיקה - גשו לאורתופד בהקדם.
וחשוב מאוד לעתיד - כל ילד שנולד במשפחתך צריך להבדק עם מודעות מיוחדת לסיכון המשפחתי (העבירי את המידע למשפחות אחיותיך ואחיך, וגם למשפחות של בן זוגך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 7 חודשים
שירה14/05/2010תודה על תשובתך אבל אם ואכן יש בעיה בירכיים מה ההשלכות ? זה יכול להוביל לצליעה ? ומה הטיפול הנפוץ בגיל זה וכמה הוא יעיל? הכוונה שאין שיוויון ברגליים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמשך
ד''ר אודי לבל15/05/2010אמא שלום -אם תימצא בעיה במפרקי הירכיים - הפירוש הוא מצב שנקרא DDH - אנא קראי על זה ברשת או למשל באתר המחלקה שלי - בתוך אתר בי"ח שערי צדק, אורתופדיה ילדים תמצאי הסבר ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת7 חודשים אי סימטריה בירכיים
שירה17/05/2010תודה על תשובתך אך שאלה נוספת יש לי תור ביום חמישי לאורטופד ילדים האם לגשת לרופא ילדים לקחת הפניה לצילום אגן ובכך לקצר תהליכים או לחכות לאורטופד כלומר עדיף קודם בדיקת אורטופד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אודי לבל17/05/2010לא, קודם גשי לאורתופד, תני לו להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)