ג'ורדן, חדשים בענין,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ורדן, חדשים בענין,
    אמא
    26/05/2010

לבני אובחנה דרגת של 3C במפרק ירך רגל שמאל בהיותו בן 4.5 חודשים. היינו עם רצועות פאבליק עד אתמול, כמעט 3 חודשים, כשכבר בחלוף חודש הדרגה ירדה ל 2B, אבל מאז במשך חודשיים לא חל שיפור. אתמול קיבלנו הוראה לעבור לג'ורדן ואכן עברנו. מה מותר ומה אסור עם הג'ורדן?הותר לנו להוריד את הג'ורדן לאמבטיה ולהחלפת טיטול, כמו כן לבוא לביקור בעוד 6 שבועות, האם זה לא יותר מידי זמן? האם ההורדות האלה לצורך החלפת הטיטול לא מפריעות לתיקון, ובעצם האם יש דרך כלשהי להחליף טיטול מבלי להסיר את הג'ורדן?
    בני יונק וזה האד לא פשוט להניק כך, אז מצאנו תנוחה שכן נוחה לו, אבל רגל אחת נמצאת בזמן ההנקה תלויה באויר כלפי מטה עם מעט תמיכה של הרגל שלי (קצת קשה לי להסביר) האם זה יכול לפגוע בטיפול? האם יש סיכוי להצלחה לאור הנתונים?בני בן 7.5 חודשים עכשו.תודה על תשובותיך, אשמח גם לשמוע מהורים חוויות ומידע בנושא!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ורדן, חדשים בענין,

הוספת תגובה

• הורים - קדימה להגיב!!

ד''ר אודי לבל
    27/05/2010

אמ שלום. מבחינת מבטו של הרופא את יודעת היטב את הדברים - המשיכי ככה זה מאוד חשוב - אתם מתקדמים יופי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר לבל! הייתי זקוקה לעידוד הזה !

אמא
    28/05/2010

אתה גורם לי להאמין שיש עדיין סיכוי להצלחה! תודה!
    הורים יקרים, באמת אשמח לשמוע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו