מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'ורדן, חדשים בענין,אמא26/05/2010
לבני אובחנה דרגת של 3C במפרק ירך רגל שמאל בהיותו בן 4.5 חודשים. היינו עם רצועות פאבליק עד אתמול, כמעט 3 חודשים, כשכבר בחלוף חודש הדרגה ירדה ל 2B, אבל מאז במשך חודשיים לא חל שיפור. אתמול קיבלנו הוראה לעבור לג'ורדן ואכן עברנו. מה מותר ומה אסור עם הג'ורדן?הותר לנו להוריד את הג'ורדן לאמבטיה ולהחלפת טיטול, כמו כן לבוא לביקור בעוד 6 שבועות, האם זה לא יותר מידי זמן? האם ההורדות האלה לצורך החלפת הטיטול לא מפריעות לתיקון, ובעצם האם יש דרך כלשהי להחליף טיטול מבלי להסיר את הג'ורדן?
בני יונק וזה האד לא פשוט להניק כך, אז מצאנו תנוחה שכן נוחה לו, אבל רגל אחת נמצאת בזמן ההנקה תלויה באויר כלפי מטה עם מעט תמיכה של הרגל שלי (קצת קשה לי להסביר) האם זה יכול לפגוע בטיפול? האם יש סיכוי להצלחה לאור הנתונים?בני בן 7.5 חודשים עכשו.תודה על תשובותיך, אשמח גם לשמוע מהורים חוויות ומידע בנושא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים - קדימה להגיב!!
ד''ר אודי לבל27/05/2010אמ שלום. מבחינת מבטו של הרופא את יודעת היטב את הדברים - המשיכי ככה זה מאוד חשוב - אתם מתקדמים יופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לבל! הייתי זקוקה לעידוד הזה !
אמא28/05/2010אתה גורם לי להאמין שיש עדיין סיכוי להצלחה! תודה!
הורים יקרים, באמת אשמח לשמוע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)