כפות רגליה פונות פנימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפות רגליה פונות פנימה
    ד''ר מרק אידלמן
    26/05/2010

היי, בתי המקסימה בת 3. כשהייתה תינוקת אובחנה כבעלת גמישות יתר "קלה" קיבלה מס' טיפולי פיזותרפיה והחלה ללכת בגיל שנה וחצי. לאחר מכן שמנו לב שהיא הולכת עקום, קרי, כפות רגליה פונות פנימה. דבר הגורם לה לנפילות רבות. הלכתי ל-2 אורטופדים שונים אשר אמרו שיש לה אינטוינג קל דו-צדדית. סיבוב פנימי 80 מעלות דו צדדית. חיצוני 50 מעלות ושזה דבר אשר יחלוף מעצמו. הזמן עובר ואני לא רואה שיפור ואף החמרה. כפי שכתבתי, בתי נופלת פעמים רבות. אני לא יודעת מה לעשות??? למי לפנות??? האם עליי להרגע ולתת לזמן לעשות את שלו או שמא לפנות לאורטופד נוסף? אני חוששת שיעבור זמן, רגליה ישארו עקומות ואז אשמע את המשפט "חבל שלא טיפלת בזה קודם... אם היא הייתה צעירה יותר, ניתן היה לטפל..." מה אתה ממליץ??? אם רגליים עקומות היא תופעה שחולפת- איך זה שיש מבוגרים רבים עם רגליים עקומות??? מצטערת על השאלות הרבות. תודה רבה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפות רגליה פונות פנימה

הוספת תגובה

• סבוב פנימי של הכפות

ד''ר אודי לבל
    27/05/2010

לירון שלום. הפיתול בכפות הרגליים (שלרוב מקורו במפרקי הירך) חולף תוך התארכות הרגליים, זה לוקח זמן. אבל זה יעבור. אם את דואגת - גשי עם התינוקת להערכה חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :-)

לירון
    29/05/2010

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו