פריקה או ניוון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקה או ניוון
    קרן
    30/05/2010

אני אם לילדה בת שנתיים וחודשיים הילדה נולדה עם חשד לd.d.h. שלחו אותי לאולטרה סאונד בגיל חודש אצל אורטופד הוא בדק אותה רגיל ללא אולטרה סאונדואמר שאין לה כלום הילדה נולדה רגילה קצת גמישה היא הזיזה את גופה רגיל הרימה את כפות רגליה עד לפיה בגיל חמישה חודשים שמתי לבשהיא עדיין לא התהפכה מצד שני לא יכלה להזיז את רגליה בכלל עקב כך נשלחתי לנוירולוג והוא העלה חשד לs.m.a. הלכתי לבדיקה גנטית והתוצאה היתה שהיא נשאית מאז דרג אןתה הרופא לשלב 1 ולא נתן תקוה זה בעוד שאנו ההורים עדיין לא עשינו בדיקה כיום אני האם גם נשאית והאב עד היום לא עשה בדיקה כיום הילדה בת שנתיים וחודשיים עדיין לא מתהפכת רק חצי סיבוב מזיזה את הידיים ואת הרגליים וגם את הראש יפה מאוד יום אחד כשהייתי בבית החולים בדק אותה אורטופד וגילה שיש לה פריקה והזמין אותנו לניתוח לא הלכנו מכיוון שהרוא הנוירולוג לא רצה לחתום והוא טען שפיזיוטרפיה קלה תחזיר את הרגל למקום האמנתילו והמשכתי לאחר מכן הגעתי לפרופסור מאוד מוכר בארץ והוא אמר שהיא בכלל לא מתאימה לאבחנה הוא זרק שם של מחלה אחרת אינני זוכרת לפני שבועיים הייתי בבית החולים בירושלים הגיע איזה רופא וטען גם כן שזאת לא המחלה אינני יודעת מה לעשות אני חסרת אונים אין מי שיקח אחריות על הילדה הזאת יש הרבה סימני שאלה אך הרופא מאז הבדיקה הגנטית לאהתייחס גם כשוא רואה שהיא נראית במצב טוב מה עליי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקה או ניוון

הוספת תגובה

• לקרן

ד''ר מרק אידלמן
    30/05/2010

קרן שלום ,
    המקרה מורכב מדאי כדי לתת תשובה בפורום ללא בדיקת הילדה ובדיקת צילום .
    ממליץ לך בחום ללכת לאורטופד ילדים מנוסה ומוכר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו