כף היד שלי עקומה לאחר ששברתי את היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כף היד שלי עקומה לאחר ששברתי את היד
    עידו
    10/07/2010

שלום. לפני חמישה שבועות שברתי את יד ימין, עברתי רדוקציה וגובסתי, לאחר מכן עברתי צילום ביקורת והיה צורך לפתוח את הגבס ולעשות את תהליך הרדוקציה מחדש. לאחר מכן גובסתי עברתי עוד צילום ביקורת והכל היה בסדר. הייתי בגבס (עשוי מגבס אמיתי) במשך 5 שבועות, שבמהלכן עברתי מספר צילומי ביקורת כדי לראות איך האיחוי מתקדם.
    הצילום האחרון אראה שהאיחוי הסתדר והאורתופד המליץ לחקות עוד שבוע ולהוריד את הגבס.

לאחר הורדת הגבס נוכחתי לגלות שכף ידי מוגבלת מאוד בתנועותיה, אך האורתופד אמר שזה ייסתדר.
    מאוחר יותר שמתי לב שכף ידי "עקומה". כלומר, נוטה (אם מסתכלים עליה כשהאגודל נמצא בצד ימין) שמאלה. כל כף היד הימנית עקומה.

האם זאת תופעה נפוצה? האם יש צורך בפיזיותרפיה או שזה מסתדר מעצמו כמו שאר התופעות?
    מצורפת תמונה של היד העקומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבר באמה

ד''ר אודי לבל
    10/07/2010

עידו שלום. אני מניח שאם הצילומים הראו איחוי בעמדה טובה, היד תחזור לתפקוד ולצורה תקינים. בכל מקרה אני מניח שהוזמנת למעקב מספר שבועות לאחר הסרת הגבס. אני מניח שעד אז הכל יחלוף, ואם לא - תוכל לדון בזה עם הרופא המטפל שלך. אני לא מפנה לרוב לפזותרפיה - אין בכך צורך התפקוד משתפר לבד במהירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

עידו
    10/07/2010

תודה על התשובה. הרגעת אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו