מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כף היד שלי עקומה לאחר ששברתי את הידעידו10/07/2010
שלום. לפני חמישה שבועות שברתי את יד ימין, עברתי רדוקציה וגובסתי, לאחר מכן עברתי צילום ביקורת והיה צורך לפתוח את הגבס ולעשות את תהליך הרדוקציה מחדש. לאחר מכן גובסתי עברתי עוד צילום ביקורת והכל היה בסדר. הייתי בגבס (עשוי מגבס אמיתי) במשך 5 שבועות, שבמהלכן עברתי מספר צילומי ביקורת כדי לראות איך האיחוי מתקדם.
הצילום האחרון אראה שהאיחוי הסתדר והאורתופד המליץ לחקות עוד שבוע ולהוריד את הגבס.
לאחר הורדת הגבס נוכחתי לגלות שכף ידי מוגבלת מאוד בתנועותיה, אך האורתופד אמר שזה ייסתדר.
מאוחר יותר שמתי לב שכף ידי "עקומה". כלומר, נוטה (אם מסתכלים עליה כשהאגודל נמצא בצד ימין) שמאלה. כל כף היד הימנית עקומה.
האם זאת תופעה נפוצה? האם יש צורך בפיזיותרפיה או שזה מסתדר מעצמו כמו שאר התופעות?
מצורפת תמונה של היד העקומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר באמה
ד''ר אודי לבל10/07/2010עידו שלום. אני מניח שאם הצילומים הראו איחוי בעמדה טובה, היד תחזור לתפקוד ולצורה תקינים. בכל מקרה אני מניח שהוזמנת למעקב מספר שבועות לאחר הסרת הגבס. אני מניח שעד אז הכל יחלוף, ואם לא - תוכל לדון בזה עם הרופא המטפל שלך. אני לא מפנה לרוב לפזותרפיה - אין בכך צורך התפקוד משתפר לבד במהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
עידו10/07/2010תודה על התשובה. הרגעת אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)