מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 3 עם נטיה של רגליוד''ר מרק אידלמן11/11/2007
בני בן 3 עם נטיה של רגליו פנימה כמו כן קרסול אחד גם כןנוטה פנימה.
הייתי אצל אורטופד, ביקש ממני לקנות לילד נעלי ניו באלנס.
לטענתו זה יעבור ובמידה ויש היסטוריה משפחתית של פלטפוס זה לא יעבור.
ישנן סברות נוספות? יש דרכים נוספות לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוב פנימי של כפות הרגליים
ד''ר אודי לבל13/11/2007שריי שלום. בגיל 3 שנים סבוב פנימי של הכפות (כך שהן פונות זו אל זו) היא בעיה שכיחה. מעצת הרופא אני מבין שהמצב לא היה חריג לנורמלי בגילו (בגיל זה יש להרבה ילדים סיבוב פנימי שמקורו בכפות או בירכיים, והמצב משתנה עם הצמיחה). ההמלצה לנעל של ניו-באלאנס כמובן לא תשנה את מבנה כף הרגל ולא את הירך. כנראה שהוא סבור שזו נעל טובה. אנו נוטים כיום לא לטפל בסיבוב חריג של כפות הרגליים וכן לא בהשטחה של הכפות מתוך הבנה שרווחת כיום כי אין בכך כל חריגה מהנורמלי לגיל שמתחת ל- 7-8 שנים. עם זאת ימצאו רופאים רבים שימליצו על מכשירים למיניהם. אני מסכים עם ההערכה שבמידה שלהורים יש כפות שטוחות או מעט סיבוב פנימה בבגרותם, יש סכוי שגם לילדיהם יהיה מצב דומה (אם כי כמובן זה לא בטוח, לדוגמא יתכן אח או אחות עם כף רגל בצורה שונה) - אבל הדבר הזה לא הופך את מבנה כף הרגל הזה למחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)