בני בן השנה ושלוש חשד ל GENU VARUM

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן השנה ושלוש חשד ל GENU VARUM
    בתאל
    09/08/2010

שלום...
    יש לי ילד בן שנה ושלוש והולך עם פיסוק רחב מאין קשת פנימית בצורת O ובעקבות כך הוא נופל המון וגם רואים בזמן ההליכה שכול משקל הגוף שלו נופל על הבירכיים.
    ההיתי אצל 2 אורטופדים, שאחד אמר שאין מה לעשות עם זה והשני הפנה אותי לצילום דחוף והיבחן שמדובר בGENU VARUM חריג שבעצם צריל לשיים לילד סדים בשני הרגליים
    וכשביררתי כמה עולה לי ההיתי בהלם 16 אלף שקל! שאין החזר או השתתפות מהקופה ואין באפשרותי לגייס סכום כזה !
    אני פונה אליכם כדי שתוכלו לייעץ לי או לכוון אותי למקום שבו ניתן לרכוש את המכשיר במחיר יותר מוזל וגם אם יש הבחנה נוספת אני אשמח לדעת תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברכיים מעוגלות (גנו-וארום)

ד''ר אודי לבל
    10/08/2010

בתאל שלום. ברוב המקרים של ברכיים מעוגלות בגיל כזה אנחנו לא מטפלים - רק עוקבים. לאור שתי דעות סותרות אני מציע לפנות לעוד אורתופד ילדים ולשמוע את דעתו. יש אומנם מקרים מאוד חריגים בהם נדרש לטפל, אבל כמעט תמיד התופעה חולפת עם צמיחת הילד. במקרים שהיא לא משתפרת, אנחנו נוטים לטפל רק מעבר לגיל 3-4 שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו