מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני בן השנה ושלוש חשד ל GENU VARUMבתאל09/08/2010
שלום...
יש לי ילד בן שנה ושלוש והולך עם פיסוק רחב מאין קשת פנימית בצורת O ובעקבות כך הוא נופל המון וגם רואים בזמן ההליכה שכול משקל הגוף שלו נופל על הבירכיים.
ההיתי אצל 2 אורטופדים, שאחד אמר שאין מה לעשות עם זה והשני הפנה אותי לצילום דחוף והיבחן שמדובר בGENU VARUM חריג שבעצם צריל לשיים לילד סדים בשני הרגליים
וכשביררתי כמה עולה לי ההיתי בהלם 16 אלף שקל! שאין החזר או השתתפות מהקופה ואין באפשרותי לגייס סכום כזה !
אני פונה אליכם כדי שתוכלו לייעץ לי או לכוון אותי למקום שבו ניתן לרכוש את המכשיר במחיר יותר מוזל וגם אם יש הבחנה נוספת אני אשמח לדעת תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכיים מעוגלות (גנו-וארום)
ד''ר אודי לבל10/08/2010בתאל שלום. ברוב המקרים של ברכיים מעוגלות בגיל כזה אנחנו לא מטפלים - רק עוקבים. לאור שתי דעות סותרות אני מציע לפנות לעוד אורתופד ילדים ולשמוע את דעתו. יש אומנם מקרים מאוד חריגים בהם נדרש לטפל, אבל כמעט תמיד התופעה חולפת עם צמיחת הילד. במקרים שהיא לא משתפרת, אנחנו נוטים לטפל רק מעבר לגיל 3-4 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)