מנשא בייבי ביורן - אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשא בייבי ביורן - אשמח לעזרה
    זואי
    27/08/2010

שלום,
    אני מתלבטת לגבי שימוש במנשא בייבי ביורן. מחד קראתי בכל מיני מקומות על כך שהתנוחה של המנשא אינה מומלצת בכלל ובפרט בגילאים צעירים. מאידך במקומות אחרים נכתב שהמנשא מומלץ על ידי אורתופדים. אשמח לדעת באופן כללי מה מקור הדילמה. באופן ספציפי יותר, בתי בת 7.5 שבועות ושוקלת 4200. האם ניתן להתחיל להשתמש במנשא או שכדאי לחכות לגיל 3 חודשים או למשקל גבוה יותר.
    אשמח לכל תובנה בעניין,
    זואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנשא ישיבה זקופה

ד''ר אודי לבל
    27/08/2010

זואי שלום. שאלות מסוג זה עולות כאן מידי פעם. אני לא מצליח לאתר בספרות האורתופדית מידע על נזק מישיבה במנשא (למעט אצל פגים) זקוף. עם זאת - התחום הזה נחקר בעיקר על ידי רופאי תינוקות (נאונטולוגים) ולכן אני מציע להפנות שאלה כזאת למישהו מהתחום הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיניין מנשאים

אלה
    20/09/2010

כאורטופד האם אתה יכול להגיד שגב מעוגל ונתמך בב, וישיבה מפוסקת לא עדיפה על תליה עם רגליים משתלשלות וגב לא נתמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו