מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדק בכך רגל לתינוק בן שנה ו:4 ח'דימה27/08/2010
שלום רב,
הילד שלי מעד אתמול ויש לו סדק קטן בכף רגל, לפי תוצאות ההדמייה: שבר בסיס מטטרס.
הרופא קבע שהוא צריך גבס ארוך עד ה: 12.09.
הילד רגיל ללכת ולרוץ כל היום ובגלל שהגבס מכף רגל ומעל הברך הוא בכלל לא יכול להזיז אותה ועצבני כל הזמן.
אני מבקש דעה נוספת האם הכרחי שהגבס יהיה לתקופה כה ארוכה והאם הוא חייב להיות מעל הברך.
בתודה מראש,
דימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדימה
ד''ר מרק אידלמן28/08/2010דימה שלום , תוריד את הגבס, תעשה תחבשות אלסטית למשך שבוע.
אחרי שבוע ימים גם אתה וגם ילד תשכחו ממה שהיה
אין לדעתי צורך בקיבוע בגבס בשבר הזה אצל תינוק, תנסו לא לתת לדרוך על הרגל במשך שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה + שאלה
דימה28/08/2010ד"ר אידלמן שלום,
לא שמתי לב שהתמונה הקודמת הייתה חתוכה, לכן אני מוסיף תמונה בה רואים גם את הבוהן.
אני לא יודע אם זה ישפיע על התשובה שכבר נתת לי, אבל אני מעדיף לא להסתכן.
דבר נוסף שלא ציינתי הוא שהילד מנסה כל הזמן ללכת וגם מצליח למרות הקושי עם הגבס.
רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בתהליך ההחלמה אם הוא דורך על הרגל עם גבס או עם תחבושת אלסטית?
תודה מראש,
דימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אידלמן שלום
דימה29/08/2010ברצוני לדעת האם אתה מקבל גם באופן פרטי.
אם כן, אשמח לקבל פרטים.
ושוב תודה מראש,
דימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדימה
ד''ר מרק אידלמן30/08/2010אני טס לחו"ל , אתה לא צריך שום קליניקה , ראיתי שבר ברור גם בצילום הראשון, בגילו זה שום דבר-תוריד את הגבס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה נעימה ושוב תודה רבה :-)
דימה30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש לדבר עם ד"ר אידלמן
ד"ר ורטהיים14/09/2010שלום
אני ד"ר ורטהיים מעונין לשוחח איתך
על פעילותי ולחשיבה משותפת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר מרק אידלמן15/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)