שבר סופרקונדרי מרפק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר סופרקונדרי מרפק
    אמיר
    15/10/2010

בהיותי בן 13 נדחפתי ע"י אחד התלמידים בבית הספר, אובחנתי כסובל משבר סופרקונדלרי במרפק שמאל, כיום יש עיוות ביד שמאל יד יתר ישור, בנוסף כנראה שבאותו אירוע נגרם לי שבר/ פריקה בכף אותה יד- שמאל, ולא טיפלו בזה במיון של בית החולים.
    כיום יש לי יתר יישור ביד שמאל, והגבלות בתנועות שורש כף יד שמאל.
    להלן השאלות שלי:
    1. האם העובדה כי עת נשבר מרפק ידי כנ"ל ומשצפוי כי יגרם עיוות עם התאחות השבר לא חייבה את רופאי בית החולים ליידע אותי לפחות כי ישנה אפשרוות לעבור ניוח אחרי שנה למשל בכדי ליישר את העיוות?
    2.בהמשך לאמור לעיל, צילומים עדכניים של שורש כף היד מראים תמונה נורמאלית של העצמות על אף שקלנית יש הגבלות בתנועה ואף עיוות הנראה לעין בשורש, האם מצב כזה שולל את הרשלנות של רופאי בית החולים שלא טיפלו בשבר/ בפריקה בזמן אמת?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר סופרקונדרי מרפק

הוספת תגובה

• בעיות מאוחרות במרפק

ד''ר אודי לבל
    16/10/2010

אמיר שלום. הנושאים שאתה מעלה אינם ממש התחום של הפורום. חלקם משפטיים ובהם איני עוסק כאן וחלקם (הקשורים בתפקוד) מורכבים מכדי לדון בהם מבלי להכיר את המקרה לעומק, לבדוק אותך ולראות את ההדמיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו