מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלאב פוט חמוראסיל25/10/2010
שלום ד"ר
אני בשבוע 23.5 להריון גילו בסקירה מאוחרת קלאב פוט ברגל ימין בדרגה 3 חמורה ועצמות השוק קצרות מתאימות לשבוע 20.5 רציתי לשאול אם ניתן לטפל בבעיה זו ?? ומה יהיה עם הילד שלי האם הוא יהיה נכה או שאפשר לטפל ברגל שלו ??? ומה הם הטיפולים ??
אני במצב רוח גרוע וממתינה לתשובתך .......
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלאב פוט חמור - תגובה
ד''ר אודי לבל25/10/2010אסיל שלום. לגבי אורך השוק - צריך להתייעץ עם הגינקולוג שלך. בזה אני לא מרגיש מומחה - וצריך לוודא שזה לא מייצג בעיה אחרת חוץ מהקלאבפוט. לגבי קלאבפוט - זו בעיה שבהחלט ניתנת לטיפול טוב. לרוב התינוקות עוברים תהליך של טיפול בגבסים ומגיעים לרגל טובה והליכה מצוינת. ובכל זאת - אני מציע להתייעץ עם יועץ או יועצת לגנטיקה רפואית האם מדובר בקלאבפוט בלבד או שייתכן שיש עוד בעיות לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקר טוב!
אמא26/10/2010אני אמא לילדה בת ארבע וחצי עם ק"פ מתוקן.לו היית רואה אותה ברחוב או בכל מקום אחר, לא היית מבחינה בשום הבדל בינה לבין כל ילד אחר, ד"א,חומרת קלאבפוט בכלל לא יכולה להימדד בבטן!יש גם כאלה שאמרו להם שרואים ק"פ, והילדים נולדו ללא ק"פ.לרגע אני לא אומרת לא לבצע בדיקות,אלא ברור וברור שלבצע מעקבים ובדיקות ולראות האם הק"פ הוא ממצא יחיד או לא. אבל...אם זה רק ק"פ ה"שד" ממש אבל ממש לא נורא! חיבוק גדול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות סקירת מערכות
אסיל26/10/2010תודה לך על התמיכה והחיבוק החם , ותודה לך ד"ר אתה ממש הרגעת אותי , עוד לא פגשתי אורטופד חוץ מפ"פ גולדשטיין שעשה לי את הסקירה וגילה את הבעיה , ולעובר שלי ברוך השם אין שום בעיה אחרת הכל אצלו תקין לחלוטין חוץ מהקלאב פוט והעצמות של הרגל קצרה ב 3 שבועות אני מאמינה שיש לזה טיפול ואני לא אעשה הפלה כי הם כבר שלחו אותי לועדה להפסקת הריון ואני לא הלכתי כי לא רציתי לוותר על העובר שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)