מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קניית מזרן לבן 3נופית27/10/2010
ערב טוב, אנו מתלבטים מאוד בין שתי דעות רווחות וסותרות, למזרן הילד חשיבות מכרעת בנוגע להתפתחות וליציבה או שמא תעשיית המזרנים דואגת לאינטרסים שלה, והכל שטויות (הלא כולנו גדלנו על מזרנים פשוטים, והיציבה של רובינו תקינה). חושבים לקנות מזרן פוטון (שכבות כותנה וספוג), בדרגת קושי גבוהה יחסית - האם זה אכן מספיק טוב? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניית מזרן לבן 3 - תגובה
ד''ר מרק אידלמן29/10/2010האמת תאני בדעה שנייה.לא זכור לי שאצל קושים באפריקה יש בעיות יציבה.איך שהוא גם אתם וגם ואני הסתדרתם בלי לשפוך כסף רב על מזרנים יקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שד'ר כותב תגובות כאלה משפילות !
avi30/10/2010גם השאלה לגבי המזרן ראויה וגם האתר בו נשאלה , התשובה משפילה!!! קושים??? האם אלה קשורים לשאלה או לתשובה רצינית??? האם הקושים המדוברים חיים באותה סביבת חיים כמונו?? האם אוכלים אותו מזון?? האם תוכלת החיים שלהם ארוכה כשלנו?? אני יכול לומר באופן אישי שיש חשיבות גבוה מאוד למזרן נכון ובמיוחד לילד מתפתח, כמובן שמזרן נכון טוב וחשוב גם לך ובכלל לכל אדם בכל גיל!!!, ממליץ לך להכנס לחנות הולנדיה הקרובה לביתך שם תקבלי עצות טובות ורציניות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שד'ר כותב תגובות כאלה משפילות ! - תגובה
ד''ר אודי לבל31/10/2010אבי שלום. גם אני כמו דר' אידלמן מתקשים לענות משהו "מדעי" על הנושא הזה. אם תדפדף אחורה תראה הרבה שאלות על עגלות, נעליים, מזרונים, מנשאים, ועוד אביזרים רבים שאין לגביהם מחקר מדעי,
כמעט רק כוחות השוק מכתיבים מה הציבור קונה. במקרים אלה אין לנו כרופאים כל יתרון על מוכר בחנות כלשהי. אכן לעיתים זה נשמע לא סביר שרופא נאחז בביסוס היסטורי ולא מחקרי לאישוש המלצותיו אבל יש מצבים שזה כל מה שיש - תצפיות. בשל כך לא הבעתי דעה על שאלתך בימים הקודמים ולא אביע גם עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)