קניית מזרן לבן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית מזרן לבן 3
    נופית
    27/10/2010

ערב טוב, אנו מתלבטים מאוד בין שתי דעות רווחות וסותרות, למזרן הילד חשיבות מכרעת בנוגע להתפתחות וליציבה או שמא תעשיית המזרנים דואגת לאינטרסים שלה, והכל שטויות (הלא כולנו גדלנו על מזרנים פשוטים, והיציבה של רובינו תקינה). חושבים לקנות מזרן פוטון (שכבות כותנה וספוג), בדרגת קושי גבוהה יחסית - האם זה אכן מספיק טוב? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית מזרן לבן 3

הוספת תגובה

• קניית מזרן לבן 3 - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    29/10/2010

האמת תאני בדעה שנייה.לא זכור לי שאצל קושים באפריקה יש בעיות יציבה.איך שהוא גם אתם וגם ואני הסתדרתם בלי לשפוך כסף רב על מזרנים יקרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שד'ר כותב תגובות כאלה משפילות !

avi
    30/10/2010

גם השאלה לגבי המזרן ראויה וגם האתר בו נשאלה , התשובה משפילה!!! קושים??? האם אלה קשורים לשאלה או לתשובה רצינית??? האם הקושים המדוברים חיים באותה סביבת חיים כמונו?? האם אוכלים אותו מזון?? האם תוכלת החיים שלהם ארוכה כשלנו?? אני יכול לומר באופן אישי שיש חשיבות גבוה מאוד למזרן נכון ובמיוחד לילד מתפתח, כמובן שמזרן נכון טוב וחשוב גם לך ובכלל לכל אדם בכל גיל!!!, ממליץ לך להכנס לחנות הולנדיה הקרובה לביתך שם תקבלי עצות טובות ורציניות !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שד'ר כותב תגובות כאלה משפילות ! - תגובה

ד''ר אודי לבל
    31/10/2010

אבי שלום. גם אני כמו דר' אידלמן מתקשים לענות משהו "מדעי" על הנושא הזה. אם תדפדף אחורה תראה הרבה שאלות על עגלות, נעליים, מזרונים, מנשאים, ועוד אביזרים רבים שאין לגביהם מחקר מדעי,
    כמעט רק כוחות השוק מכתיבים מה הציבור קונה. במקרים אלה אין לנו כרופאים כל יתרון על מוכר בחנות כלשהי. אכן לעיתים זה נשמע לא סביר שרופא נאחז בביסוס היסטורי ולא מחקרי לאישוש המלצותיו אבל יש מצבים שזה כל מה שיש - תצפיות. בשל כך לא הבעתי דעה על שאלתך בימים הקודמים ולא אביע גם עכשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו