קריסת רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריסת רגל
    הדר
    11/11/2010

בהמשך להודעה הקודמת, תמונה נוספת.
    אודה לעצתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריסת רגל

הוספת תגובה

• קריסת רגל - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    11/11/2010

בת שלך גמיש מאוד , לכן בעמידה קשט פנימי של כפות רגליים קורסת ועקנבים פונים החוצה.
    יקח זמן עד שעמדה הזאת תסתדר, אך אני בטוח שיהיה שיפור.
    בקשר לישיבה W: הדבר נובע מסיבוב פנימי של ראשי ירכיים-לקראת גיל 10 גם זה יסתדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הדר
    12/11/2010

תודה רבה על התשובה המהירה!

הם זוהי תופעה מוכרת?
    האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לשנות המצב?
    האם יש טעם ללכת לאורטופד לבדיקה נוספת?
    מתי אני אמורה לראות שינוי? (עד איזה גיל?)

סליחה מראש על כל השאלות. אני פשוט חוששת שהיא לעולם לא תוכל ללכת עם נעלי עקב או מכנסיים \ חצאיות קצרות בגלל הבעיה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    14/11/2010

זאת באמת תופעה מאוד שכיחה ומוכרת , תמתיני עד גיל 10 -צריך לעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים אצל תינוק בן שנה ושמונה

חגית
    16/11/2010

בני בן שנה ושמונה חודשים מתלונן מזה כשלושה ימים על כאבי רגליים. התלונה היא בירידה ממיטה/ ספה לדריכה או כאשר נדרש לעמוד וללכת לא מוכן לעמוד, מתלונן שכואב , רוצה שירימו אותו או זוחל.. באותם ימים היה לו וירוס של חום ושיעול (האם יכול להיות קשור ??)
    לפני כחודשיים הסרנו לו גבס לאחר 5 שבועות שבר שהיה לו בעצם השוק ברגל ימין. כרגע התלונות שלו לא עקביות, פעם מורה על רגל ימין ופעם על רגל שמאל וגם התחושה שלו לא עקבית, לפעמים בוכה ולא מוכן ללכת ולאחר שעה אפשר שירוץ ואחרי כמה שעות שוב מתלונן...
    ביקרנו אצל רופא משפחה שלא נתן שום טיפול / בדיקה או המלצה.
    אשמח לתגובתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו