מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריסת רגלהדר11/11/2010
בהמשך להודעה הקודמת, תמונה נוספת.
אודה לעצתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריסת רגל - תגובה
ד''ר מרק אידלמן11/11/2010בת שלך גמיש מאוד , לכן בעמידה קשט פנימי של כפות רגליים קורסת ועקנבים פונים החוצה.
יקח זמן עד שעמדה הזאת תסתדר, אך אני בטוח שיהיה שיפור.
בקשר לישיבה W: הדבר נובע מסיבוב פנימי של ראשי ירכיים-לקראת גיל 10 גם זה יסתדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הדר12/11/2010תודה רבה על התשובה המהירה!
הם זוהי תופעה מוכרת?
האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לשנות המצב?
האם יש טעם ללכת לאורטופד לבדיקה נוספת?
מתי אני אמורה לראות שינוי? (עד איזה גיל?)
סליחה מראש על כל השאלות. אני פשוט חוששת שהיא לעולם לא תוכל ללכת עם נעלי עקב או מכנסיים \ חצאיות קצרות בגלל הבעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר מרק אידלמן14/11/2010זאת באמת תופעה מאוד שכיחה ומוכרת , תמתיני עד גיל 10 -צריך לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגליים אצל תינוק בן שנה ושמונה
חגית16/11/2010בני בן שנה ושמונה חודשים מתלונן מזה כשלושה ימים על כאבי רגליים. התלונה היא בירידה ממיטה/ ספה לדריכה או כאשר נדרש לעמוד וללכת לא מוכן לעמוד, מתלונן שכואב , רוצה שירימו אותו או זוחל.. באותם ימים היה לו וירוס של חום ושיעול (האם יכול להיות קשור ??)
לפני כחודשיים הסרנו לו גבס לאחר 5 שבועות שבר שהיה לו בעצם השוק ברגל ימין. כרגע התלונות שלו לא עקביות, פעם מורה על רגל ימין ופעם על רגל שמאל וגם התחושה שלו לא עקבית, לפעמים בוכה ולא מוכן ללכת ולאחר שעה אפשר שירוץ ואחרי כמה שעות שוב מתלונן...
ביקרנו אצל רופא משפחה שלא נתן שום טיפול / בדיקה או המלצה.
אשמח לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)