supracondylar fracture

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• supracondylar fracture
    נועה
    06/01/2011

האם גם במבוגרים קורה אותו התהליך כמו בילדים, ולכן אסור הפעלה פאסיבית?
    האם זה נכון שגם חימום מזיק בשבר שכזה, ומה הנזק?
    תודה על ההסבר, נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    supracondylar fracture

הוספת תגובה

• supracondylar fracture - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    07/01/2011

לא ידוע לי שאסור הפעלה פסיבית בשתי קבוצות הגיל.אצל ילדים אין צורך בפיזיותרפיה מפני שתוצאה "מובטחת " עם או בלי PT.אך מבוגרים כן חייבים לבצעה הפעלה אקטיבית ופסיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• supracondylar fracture

נועה
    09/01/2011

חימום בשביל ריכוך רקמות רכות, שכשמפעילים אקטיבית את היד יהיה קל יותר להגיע לטווחים של יישור וכיפוף. האם אין בזה הגיון? האם יכול להיות שחימום גורם להצטלקות ולהתגרמות?
    תודה, נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• supracondylar fracture

נועה
    07/01/2011

תודה על התשובה, אני מאוד רוצה לדעת האם מותר לחמם את המקום אצל ילדים, נאמר לי שזה עושה נזק, האם זה נכון ואיזה נזק?
    תודה, נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• supracondylar fracture - תגובה

ד''ר אודי לבל
    08/01/2011

נועה שוב שלום, אודי לבל ממשיך. אני לא יודע על נזק (למעט כוויה) אבל גם לא ממש מבין בשביל מה לחמם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו