הליכה עם פיסוק - רגלי o

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה עם פיסוק - רגלי o
    יפעת כהן
    22/01/2011

שלום רב,
    בתי בת השנה וחודשיים החלה ללכת לפני חודש.( פחות או יותר) .הולכת " מאוד יפה" כך כולם אומרים אבל עם פיסוד די רחב. וגם קצת מתנדנדת, יש רגל אחת יותר יציבה וחזקה ואחת פחות. לפעמים זה נראה כאילו היא מושכת רגל... אני תוהה כל הזמן אם לקבוע תור לאורטופד או לתת לזמן לעשות את שלו...משהו בי לא שקט גם בגלל שלא עשיתי לה את צילום האגן. הרופאה ההתפתחותית שראתה אותה בגיל חודשיים פסקה נחרצות"אין שום צורך בצילום אגן". עכשיו אני קצת מצטערת שלא הלכתי כי זה בטח לא היה מזיק... אך אין לבכות על חלב שנשפך...
    מה לדעתך לעשות? חשוב לציין ילדה נבונה מבינה הכל התפתחות תקינה לאורך כל הדרך.
    אני בלחץץץץ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה עם פיסוק - רגלי o

הוספת תגובה

• הליכה עם פיסוק - רגלי o - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    23/01/2011

שלום ,
    בגיל 14 חדושים לא הייתי עושה צילום אגן אם אין אינדיקציה ברורה לביצועה צילום זה.
    בקשר להליכה : בד"כ בגיל הזה אין מה לדאוג , אל תשכחי שלא כולם בכלל התחילו ללכת בגיל הזה.
    לגבי יעוץ אורטופד ילדים : לא יזיק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו