מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מחלת פרתס שהתגלתה בגיל מבוגר
ד''ר מרק אידלמן17/04/2011שלום לכותבים ולרופאים היקרים,
דבר ראשון מרגש לראות כיצד הכותבים והרופאים עוזרים זה לזה.
גיליתי את המחלה אצלי בגיל 18 ברגל שמאל. כרגע אני בן 25 - אני צולע בעקבותיה וגם אינני יכול לשחק כדורגל בחופשיות שזה התחביב הגדול שלי.
הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי האם עלי ללכת לניתוח או שמא עלי לעבור תהליך שיקומי על ידי פיזיותרפיה.
צרפתי צילומים של הרגל.
תודה מראש
שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת פרטסרונן23/01/2011
בתי בת 7 סובלת ממחלת פרטס הומלץ לנו ההורים לשקול ניתוח בכובד ראש לפי הבנתינו
הגוף מרפא את המחלה, לרפואה אין יכולת לרפא אותה מטרת הניתוח הוא להכניס את ראש המפרק לתוך המכתש.במידה ולא מנתחים מה ההשלכות של החלטה כזאת לעומת החלטה
לנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת פרטס - תגובה
ד''ר אודי לבל23/01/2011רונן שלום. מחלת פרתס היא אחד המצבים המסובכים ולא ממש ברורים בתחום שלנו. אכן ההחלטה אם לנתח או לחכות ולקוות לטוב היא החלטה קשה. אני מניח שתתייעצו עם מספר רופאים ותקבלו מספר דעות שונות. הניתוחים המקובלים הם לא עניין פשוט אבל גם לא נורא מסובך, לעומתם גם התהליך הטיפולי ללא התערבות ניתוחית דורש לא מעט עבודה של הילד - תרגול, אולי תקופה עם קביים או גבס ועוד שיטות. אני מציע לשמוע כמה דעות וללכת עם מי שמצליח לשכנע אותכם ושיש לכם קשר טוב איתו. הדרך היא ארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פרתס
רונן13/02/2011לגבי מחלת פרטס אנו ההורים בדילמה. בבית חולים איכלוב המליצו לנתח ובבית חולים תל השומר ממליצים על טיפול שיקומי.איך מחליטים איזו דרך נכונה?המחלה כרגע נמצאת במצב של קריסת המפרק וישנו בלט מחוץ למכתש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פרטס
דינה25/01/2011רונן שלום,
כאמא שהיתה בסיפור הזה, אוכל להמליץ לך על בי"ח איכילוב- "דנה " יש שם רופאים עם הרבה נסיון במחלה זו.
בני נותח שם לפני שנתיים , גם אחרי לבטים ומעקב ובסוף הוחלט לנתח- כי לא היתה ברירה- היתה חריגה של "ראש" המפרק. אומנם, התקופה לא פשוטה , אך אני חושבת שככל שמנתחים בגיל צעיר, כך טוב יותר.
בחירתי ב"דנה " היתה מוצלחת, עצם זה שיש שם הרבה אורטופדים של ילדים מאוד חיזקה אותי משום שהיה קונסיליום עם הרבה זוגות עיניים שרואים את המקרה. חוץ מזה שיש להם נסיון רב בתחום.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פרתס
רונן31/01/2011דינה שלום .מאחר ואנו חוששים מאוד מניתוח כזה ניתן ליצור איתך קשר על מנת לעזור לנו בהחלטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פרטס- לרונן
דינה31/01/2011רונן שלום,
בהחלט כן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פרטס- לרונן - תגובה
ד''ר אודי לבל13/02/2011שלום. טוב לראות שהפורום מהווה מוקד שבו הורים יכולים לתמוך זה בזה. אל תחשבו שלנו, הרופאים יש איזה מידע שלכם אין... הטיפול במחלת פרתס מאוד שנוי במחלוקת וקשה לי לצדד כאן באחד משני הכיוונים הממש מנוגדים שהובאו. בשני המרכזים יש הרבה רופאים טובים וכולם מתבססים על אותו גוף ידע שגם כל אחד מהמטופלים (או ההורים) יכולים לקרוא. חשוב מאוד שאתם כהורים תבינו מה מציע לכם הצוות, מה הדרך, במה זה כרוך. אח"כ תוכלו לקבל החלטה מושכלת בקשר לצוות שאיתו תלכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת פרטס רונן ודינה
אביב06/06/2011שלום לכם אני רואה שאנחנו באותה סירה או בכל אופן הייתם באותה סירה האם תוכלו ליצור עימי קשר בעניין גם בני אובחן כסובל מפרטס ואנו בדלימה כל אחד אומר אחרת.
האימייל שלי [email protected] בתודה מראש אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)