צליעה ברגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליעה ברגל שמאל
    מיה
    01/02/2011

בוקר טוב
    יש לי תינוקת בת שנתיים בריאה,לפני שבועיים נפלתי כשאני נושאת אותה אבל לא נפגעה כלל כי החזקתי אותה היטב ולא הרגשתי בכלל שיש סיכוי שנפגעה כלשהו אבל יום למחרת זיהיתי שהיא קצת צולעת, בבדיקה אצל אורטופד לא נמצא דבר ולפי הערכתו מדובר בוירוס שמטפלים בו רק בעזרת נורופן אחרי כמה ימים החום נעלם (היה לה חום ונזלת) אבל הצליעה נשארה אחכ ביצענו צילום אגן ורגליים ולא נמצא דבר? הרופא שוב טוען שיכול להיות בגלל שהיא חולה בנזלת-שוב למרות כשהבריאה לפני כן הצליעה לא נעלמה..והמליץ לטפל בנורופן עוד שבועיים אחכ לחזור אליו! אני חוששת שהבעיה היא בשרירים שמשהו נתפס או משהו כזה כי כשאני שואלת אותה איפה כואב לה היא כל הזמן מצביעה על רגל שמאל, אז מה לעשות ומה אם הבעיה היא לא בגלל וירוס או הנזלת.. האם כדאי לבצע צילום שיכולים בעזרתו לזהות בעיה בשרירים?? מה לעשות אני מאוד פוחדת שסחיבת זמן רק יחמיר את הבעיה..תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליעה ברגל שמאל

הוספת תגובה

• צליעה ברגל שמאל - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    01/02/2011

אני הייתי עושה US פרקי ירכיים לשלול נוזל בפרק ירך , יתכן גם שבתך קבלה מכה ויש שתף דם בשרירים לכן הצליעה.
    במקרה שלך חשוב לבדוק ילדה ורק אח"כ לתת עצות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו