כאבי גב לילד בן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב לילד בן 3
    תמר
    17/02/2011

שלום
    בני בן 3 מתלונן מזה כשנה על כאבי גב בזמן שהוא יושב בכיסא הבטיחות שלו באוטו. החלפנו לו אחד וכעת יש לו מושב שמיוחד לבני שלוש. אולם עדיין לא נוח לו בו. לפני יומיים חזרנו מטיול של שבוע בו בני סירב לעשות קקי והתאפק ברוב הפעמים גם לעשות פיפי. בהתחלה הוא עשה קקי לאחר יומיים, ואחר כך שלושה, ובינתיים כבר שלושה ימים הוא לא עושה. באמצע הלילה מספר פעמים _מספר לילות - הוא התעורר בבכי והתלונן על כאבי גב. עשינו לו מסאז' שהקל עליו.
    האם לדעתך כאבי הגב קשורים בהתאפקות או שיש הצבעה על קשר לכאבי הגב שהוא חש קודם לכן?
    אני מאוד מודאגת, מטבע הדברים.
    תודה מראש
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב לילד בן 3

הוספת תגובה

• כאבי גב לילד בן 3 - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    22/02/2011

זה הזמן לראות רופא ילדים מנוסה, הוא כבר יכוון אותך .
    יתכן ובעייה היתה עצירות ולא כאבי גב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בין 3 עם כאבי גב

יערית שרוני
    06/01/2016

בני שלוי מתלונן מיזה כמה ימים מגבי גב בעמוד השידרה ... האם יש ממה לדאוג?בכל מקרה אני מתחננת לקבוע תור לאורטופד . אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בין 3 עם כאבי גב - תגובה

ד''ר אודי לבל
    13/01/2016

יערית שלום, אני מציע להתחיל בבירור אצל רופא/ת הילדים. לא תמיד המקור הוא עמוד השידרה או מערכת השלד. לרופאי הילדים יש מבט רחב על בעיות שעלולות להופיע אצל ילדים (מערכת העיכול, השתן והכליות, מערכת המין...) לאחר בירור התחלתי אני מניח שתוכלו להתקדם בצורה מושכלת יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו