מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב לילד בן 3תמר17/02/2011
שלום
בני בן 3 מתלונן מזה כשנה על כאבי גב בזמן שהוא יושב בכיסא הבטיחות שלו באוטו. החלפנו לו אחד וכעת יש לו מושב שמיוחד לבני שלוש. אולם עדיין לא נוח לו בו. לפני יומיים חזרנו מטיול של שבוע בו בני סירב לעשות קקי והתאפק ברוב הפעמים גם לעשות פיפי. בהתחלה הוא עשה קקי לאחר יומיים, ואחר כך שלושה, ובינתיים כבר שלושה ימים הוא לא עושה. באמצע הלילה מספר פעמים _מספר לילות - הוא התעורר בבכי והתלונן על כאבי גב. עשינו לו מסאז' שהקל עליו.
האם לדעתך כאבי הגב קשורים בהתאפקות או שיש הצבעה על קשר לכאבי הגב שהוא חש קודם לכן?
אני מאוד מודאגת, מטבע הדברים.
תודה מראש
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב לילד בן 3 - תגובה
ד''ר מרק אידלמן22/02/2011זה הזמן לראות רופא ילדים מנוסה, הוא כבר יכוון אותך .
יתכן ובעייה היתה עצירות ולא כאבי גב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בין 3 עם כאבי גב
יערית שרוני06/01/2016בני שלוי מתלונן מיזה כמה ימים מגבי גב בעמוד השידרה ... האם יש ממה לדאוג?בכל מקרה אני מתחננת לקבוע תור לאורטופד . אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בין 3 עם כאבי גב - תגובה
ד''ר אודי לבל13/01/2016יערית שלום, אני מציע להתחיל בבירור אצל רופא/ת הילדים. לא תמיד המקור הוא עמוד השידרה או מערכת השלד. לרופאי הילדים יש מבט רחב על בעיות שעלולות להופיע אצל ילדים (מערכת העיכול, השתן והכליות, מערכת המין...) לאחר בירור התחלתי אני מניח שתוכלו להתקדם בצורה מושכלת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)