cdh

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cdh
    ליאת
    28/02/2011

שלום
    יש לי תינוקת בת חצי שנה היום בדיוק ואיך שהיא נולדה האורטופד שבדק אותה הבחין cbh מאז ועד היום אנו משתמשים בכרית פיסוק ובמעקב של אורטופדכל 6 שבועות יש שיפור קל בלבד לכן הרופא נתן לי לעשות צילום אגן אשר עשינו היום והתשובה הייתה :אין לשלול cdh בעיקר בירך שמאל....שבוע הבא יעברו שישה שבועות מהביקור האחרון אצל האורטופד ובנתיים אני הייתי רוצה לדעת מה זה אומר ?למה השיפור איטי?
    ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cdh

הוספת תגובה

• cdh - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    28/02/2011

6 שבועות זה לא הרבה,סבלנות .אם בעוד חדוש לא תשתפר , אז יתכן ויש להחליף את הכרית לטיפול אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה 6 חודשים לא שבועות שהיא עם הכרית

ליאת
    01/03/2011

פיסוקוהשיפור הוא קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ב- DDH אחרי גיל חצי שנה

ד''ר אודי לבל
    04/03/2011

ליאת שלום - דר' לבל ממשיך. קיימים מצבים שבהם בעיית ההבשלה של מפרק הירך משתפרת לאט.
    ראשית הייתי מחכה לפענוח של האורתופד שלכם. בהחלט ייתכן שבפרספקטיבה שלו, יחסית למצב ההתחלתי, אתם בתהליך הבשלה מצוין!. שנית גם אם עדיין יש בעיה מסוימת באגן - יש דרכים טובות לטפל גם מעל חצי שנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו