ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכיים
    שלי
    16/04/2011

שלום,

בני בן 2.8. עשיתי לו "אווירון" (אני שכבתי על הגב, כפות הרגליים שלי היו בבטן שלו והרמתי אותו). כשהורדתי אותו אז הוא קיפל את הרגליים שלו ונחת ב"בום" על הברכיים שלו, הם נחבטו בריצפה. הוא לא בכה, לא ירד דם, לא צלע וכו' אולם אני מודאגת- האם יכול להיגרם איזשהו נזק שאני לא רואה, בפרט לגדילה שלו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברכיים

הוספת תגובה

• חבלה ישירה בברכים

ד''ר אודי לבל
    16/04/2011

שלי שלום. אם הילד הולך וללא כאב אין כל בעיה. ילדים הם עמידים באופן מדהים לחבלות ומה שלא כואב לרוב לא כרוך בשום נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה

שלי
    16/04/2011

תודה רבה על התשובה המהירה!
    כן- הוא הולך ונראה בסדר. האם באמת באזור הברכיים יש עצם גדילה?מה החשש בד"כ בחבלה בברכיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    17/04/2011

שוב שלום. אזור צמיחה (שנקרא "לוחית צמיחה") יש לכל עצם ארוכה בשני קצותיה. סביב הברך יש צמיחה מואצת במיוחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו