jordan split

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• jordan split
    עליזה
    30/12/2007

שלום , בתי בת 9 חודשים נבדקה אצל אורטופד לאחר שנשלחה מטיפת חלב והתגלה שפרק ירך ימין במצב IIC וירך שמאל IB. הרופא המליץ מיד לחברה ל jordan split. בנוסף הוא אמר שאם לא יהיה שיפור תוך שנה היא תיאלץ לעבור ניתוח. יש לציין שבתי זוחלת, עומדת, יושבת ומתהפכת לשני הצדדים ומאוד פעילה לגילה.
    רציתי לשאול מהם אחוזי ההצלחה בגיל זה והאם יש טיפול אחר עדיף מאחר ונראה לי התעללות למנוע ממנה תנועה למשך שנה ולסיים בסוף בניתוח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    jordan split

הוספת תגובה

• דיספלזיה של מפרק הירך CDH

ד''ר אודי לבל
    31/12/2007

עליזה שלום. את מספרת על בעיה במפרק ירך ימין דרגה 2C - מצב בו המכתש מאוד לקוי. משמאל - מצב תקין. אין מה להרחיב - המצב מחייב !! טיפול ומהר. כל "עינוי" היום הוא חסכון של עינוי רב הרבה יותר בעתיד. אני מניח גם שהרופא לא התכוון שיעבור לטיפול יותר אגרסיבי תוך שנה אלא בגיל שנה. אני מפנה אותך לאתר של ביה"ח שלי www.szmc.org.il באורתופדיה ילדים תמצאי דף הסבר להורים בעברית. CDH היא מחלה קשה!! חייבים לטפל, לא לקצר, לא לרחם, יש לביתך עוד המון שנות חיים פוריות ומוטב שתגיע אליהן בריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו