DDH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DDH
    רווית
    08/05/2011

שלום ,

ביתי מטופלת ברצועות פבליק מגיל שלושה ימים אבחנו לה את הבעיה בבבית חולים כשנולדה ומאז היא במעקב אורטופד
    רגל שמאל דרגה 2B ורגל ימין 3A היום בת שלושה חודשים והרופא טוען שיש שיפור אך עדיין נדרש להמשיך ברצועות .
    היום הפנה אותי לצילום רנטגן ואמר שישקול טיפול באישפוז

הבת הגדולה שלי גם היתה מטופלת ובגיל חודשיים וחצי הורידו לה רצועות פבליק כיום היא בת 4 והכל תקין .
    האם תוכל להסביר לי איזה טיפול עושים לילדים באשפוז ?
    האם יתכן שבבדיקת רנטגן ניתן לראות שיפור משמעותי לעומת האולטרסאונד ? הרופא אמר שהרנטגן יוכל להפתיע אותנו .

אודה לתשובתך המהירה
    הילדה סובלת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DDH

הוספת תגובה

• DDH - תגובה

ד''ר אודי לבל
    10/05/2011

רווית שלום. לפני הכל - הפורום לא יכול להחליף דיון מעמיק עם הרופא שלכם... צריך להיות ביניכם דו-שיח שבו את מבינה מה הטיפול שהוצע ולמה בחר הרופא בדרך זו
    בגיל 3 חודשים הדרגה 2 (שאנו מכנים בגיל הזה 2B) מבטאת מפרק ירך ללא פריקה אך גם ללא הבשלה מלאה ובריאה. זו הסיבה להמשיך בטיפול עם רצועות. הצילום עשוי להוסיף עוד מעט מידע ובטחון לרופא - שאכן המבנה הגרמי מפתח יפה. הרעיון לעבור לטיפול "באשפוז" מבטא בד"כ אי שביעות רצון מהרצועות, ומחשבה על מעבר לגבס ספייקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DDH

רווית
    10/05/2011

שלום דוקטור ,
    הבעיה הרצינית היא יותר ברגל ימין דרגה 3A שזאת הבעיה הרצינית למיטב הבנתי ,
    הרופא שלי לא בדיוק מסביר לי את הנושא הוא אמור "כשנגיע לגשר נחצה אותו"
    אני מאוד מודאגת מפני שבאולטראסאונט האחרון שעשינו ביום ראשון שאלתי אותו האם זה עדיין 3A אז הוא אמר לי 2 או 3 , אני לא מבינה בנושא אבל אני יודעת שהילדה סובלת מאוד . האם צילום הרנטגן יתן תמונה ברורה יותר לדרגת החומרה מאשר האולטרסאונד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DDH - תגובה

ד''ר אודי לבל
    11/05/2011

בהחלט ייתכן שצילום יוסיף מידע. אני מדגיש - קבלי את כל המידע בבירור מהרופא המטפל - שיתוף הפעולה הוא המפתח לטיפול טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו