כאבי רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים
    שבי
    11/05/2011

שלום,
    אשמח לקבל עזרה.
    ביתי בת 4 מתלוננת מאד הרבה על כאבים ברגליים, אין לה כוח ללכת יותר מכמה דקות, כשחוזרים הביתה היא מיד מתישבת עוד לפני המעלית, וגם בבית - אין לה הרבה כוח לעמוד היא מבקשת לשבת,
    התופעה החלה לפני כמה חודשים, בתחילה לא ייחסתי חשיבות מיוחדת, אך אני שמה לב שהמצב מחריף והיא מרבה להתלונן,

מה עלי לעשות, האם יש חשש למשהו....
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים

הוספת תגובה

• כאבי רגליים - תגובה

ד''ר אודי לבל
    11/05/2011

שבי שלום. מה שאת מתארת דורש הערכה של רופא הילדים. ייתכן שזו חולשה, או כאב או התפנקות - בכל מקרה גשו עם הילדה לרופא/ת הילדים להערכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים

שבי
    11/05/2011

תודה על התשובה ,

האם רצוי ללכת לרופא אורטופד ילדים, או שרופא ילדים יכול גם לאבחן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים - תגובה

ד''ר אודי לבל
    12/05/2011

שוב שלום, אני חושב שהעניין כללי מכדי שאורתופד יוכל לראות את כל המגוון שדרוש לבירור. אני מציע להתחיל אצל רופא הילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו