גמישות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות יתר
    טלי בואנו
    21/05/2011

בתי בת השנה וחודשיים, עדיין אינה הולכת, אובחנה כבעלת גמישות יתר, כפות רגליה נוטות הצדה. האם יש מה לעשות? משהו כמו פיזיותרפיה וכיו"ב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמישות יתר

הוספת תגובה

• גמישות יתר - תגובה

ד''ר אודי לבל
    22/05/2011

טלי שלום. גמישות יתר בגיל כזה, זו אבחנה קצת מפוקפקת. אני מציע לתת לה לגדול - לא עולה בדעתי טיפול כלשהו שתינוקת בריאה בת שנה וחודשיים צריכה לקבל אם היא מרגישה טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

טלי בואנו
    23/05/2011

אם נתעלם לרגע מן האבחנה המפוקפקת, הבעיה היא שכפות הרגלים של הילדה נוטות הצדה כמו רגלי ברווז ומזה אני מודאגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר אודי לבל
    24/05/2011

אכן זה דורש התרשמות, אבל אני מציע לחכות להליכה ממש עצמאית ויציבה (לרוב כ-3 חודשים) ואז להעריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו