כאבים מדלגים ברחבי הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מדלגים ברחבי הגוף
    דרור
    22/05/2011

יש לי ילדה בת 11 בריאה בכל מובן שאוהבת ספורט וריקוד. לפני שנתיים אותרה אצלה עקמת קלה מאד. לפני כחצי שנה נשברה לה עצם חמישית בכף הרגל והיא הלכה עם קביים וגבס. מאז היא סובלת מכאבים חזקים ומגבילים בכפות הרגלים ברכיים גב וידים. הרופאים והפיזיותרפיסטים לא עלו על הבעיה ולא הועילו עד כה. מה יכולים להיות הכיוונים לאיתור הבעיה ופתרונה? איזה בדיקות כדאי לעשות לאיתור הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מדלגים ברחבי הגוף

הוספת תגובה

• כאבים מדלגים ברחבי הגוף - תגובה

ד''ר אודי לבל
    22/05/2011

דרור שלום. שאלה מסובכת מידי בשבילי. אם רופאים ופזיותרפיסטים ביררו ולא עלו על בעיה - קטונתי. להערכתי - קחו אותה לרופא ילדים שיש לו סבלנות להקשיב. עם אחד/אחת כזה/כזאת אפשר לעיתים להתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח לקבל המלצה על רופא עם תשומת לב

דרור
    22/05/2011

דרור שלום. יש אלפי רופאים בארץ. לדעתי רופא ילדים הוא הכתובת הנכונה. בררו בין חברים.(אין לי מושג איפה אתם גרים ואני לא ממליץ כאן על קולגות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו