עוד שאלות לגבי ddh

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלות לגבי ddh
    נון
    22/05/2011

בתי עוד מעט בת 5 שבועות סובלת מדיספלזיה קשה type A 3 זוית 39.9 -ירך שמאל.
    בינתים לא טופלה כראוי. את הרצועות לא הצלחתי לשים , ועכשיו עם מכשיר ג'ורדן ששיפשף לה את הרגל - שיפשוף שנראה כמו כוויה.

הבנתי שישנם סיכונים עם חגורת ג'ורדן כגון נמק . מה שמאד מפחיד אותי. יש לה בעיה עם הצרכים , כך שהיא עושה קצת כל שעה , מה שגורם לי להוריד חגורה לפחות 8-5 פעמים ביום.

ואלו השאלות שלי:

1. ראיתי שיש רצועות פבליק יותר ארגונומיות בארה"ב בשם המסחרי rhino kickers -האם אפשר איכשהו להשיג אותן? למשל האם זה בסדר לבקש מרופא מרשם באנגלית? הן לא נמכרות ללא מרשם.

2. איך אני יכולה לדעת שהפישוק מספיק - כרגע היא עם חגורת ג'ורדן . אני מאידך פוחדת לגרום לה נזק ולפשק יותר מדי - ומחד - פוחדת שפישוק קטן מדי לא אפקטיבי.

3. מה הם החסרונות של חגורת ג'ורדן ? קנינו אותה למרות שהמוכרת אפילו לא ראתה את הילדה . הרופא הרכיב לה אותה - אז אני מניחה שזה בגודל המתאים.

4. מה כדאי לעשות כדי להמנע מנמק?

5. האם החגורה יכולה להזיק לגב?

6. האם יכול להגרם נזק לרגל הבריאה מהפישוק?

7. אם אני מחליטה לקחת רופא פרטי - האם יהיה לו יותר זמן וסבלנות להדגים לי איך שמים רצועות פבליק ?

תודה רבה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלות לגבי ddh

הוספת תגובה

• ועוד שאלה אחת

נון
    22/05/2011

כשהבת שלי היתה עם רצועת פבליק - הרצועה האחורית היתה צמודה לגוף - כך שלא היה אפשר לשים חיתול מתחת לרצועה . התוצאה היתה שהרצועה כל הזמן התלכלכה בקקי.

אני קוראת בפורום שאתם ממליצים לא להוריד את הרצועה בכלל - אשמח לעשות זאת . איך זה אפשרי?

כרגע קניתי בהוצאה כספית גדולה גם רצועת פבליק וגם חגורת ג'ורדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה אחת - תגובה

ד''ר אודי לבל
    22/05/2011

שלום. ראשית אני חייב להביע את השתתפותי בקשייך. אני לא ציני, אלא כותב בכנות.הרגעים הקשים שבהם צריך לגרום לתינוקת אי נוחות קשה בשביל להגן על העתיד שלה - הם נוראים בשבילנו ההורים (וגם בשבילי כרופא שמתקין את המכשירים האלה)
    אבל, הטיפול הכרחי. גם אם הוא גורם למספר ימי קושי, הם יעברו והיא תתרגל. הכל יהיה בסדר, מפרקי הירכיים יחלימו. קפיצה מרופא לרופא, וממכשיר למכשיר לא תשנה את העובדה שצריך לטפל. בכל מכשיר יהיה קשה בהתחלה. אני מסכים שחייבים למצוא רופא בו את נותנת אמון, שיש לו סבלנות ושילך אתך בדרך הקשה. אבל גם את צריכה להתאמץ ולהבליג, להיות משוכנעת בחובה שלך לרפא את התינוקת בגיל כזה מוקדם כי אח"כ יהיה מסובך יותר. כל סיכון או שפשוף, או שריטות, או עצירות/שלשולים שווים את המניעה של פעולה ניתוחית או נכות בגיל צעיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו