מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקלחת ושכיבה על הבטן עם DDHרינה26/05/2011
שלום,
קיבלנו אישור מהרופא להסיר את הרצועות ל- 10 דקות בשביל מקלחת. כאשר אני קוראת פה את התגובות אני מבינה שזה לא טוב להסיר את הרצועות והשאלה שלי היא למה? כאשר אני מכניסה את התינוקת למקלחת הכיפוף עדיין נשמר יחד עם הפיסוק שהרצועות גורמות לו. כמו כן הוסבר לנו שלא ניתן להשכיב על הבטן האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת ריתמת פבליק
ד''ר אודי לבל26/05/2011רינה שלום. כאשר הרופא שלכם מצדד בהסרת הריתמה לרחצה - אין בכך שום בעיה. זה נובע מכך שהמפרק יציב ולא יקרה דבר אם התינוק יהי זמן קצר מחוץ לתנוחת הריתמה. לגבי שכיבה על הבטן -איני מוצא בזה בעיה בהקשר של DDH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רינה28/05/2011תודה על התגובה המהירה.
מקריאת השאלות אני מבינה שיש דרגות חומרה ובדיקה של זווית וכו'. בפענוח שקיבלנו רשומים הדברים הבאים. קיימת השטחה בולטת של האצטבולים דו צדדי. הראשי הירך נוטים כלפי חוץ ואינם מכוסים על ידי האצטובלים. בסיכום CDH במידה בולטת דו צדדי.
מה זה אומר? האם ניתן לדעת מה דרגת החומרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר אודי לבל28/05/2011רינה שוב שלום. יש אורתופדים שמעדיפים לתאר ולא לדרג. אין הבדל מהותי. אלה שמדרגים מניחים שיותר קל להעביר כך מידע בין בודקים שונים ובין בדיקה לבדיקה. מהתיאור הזה אני לא יכול לקבוע על איזו דרגה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)