מקלחת ושכיבה על הבטן עם DDH

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלחת ושכיבה על הבטן עם DDH
    רינה
    26/05/2011

שלום,

קיבלנו אישור מהרופא להסיר את הרצועות ל- 10 דקות בשביל מקלחת. כאשר אני קוראת פה את התגובות אני מבינה שזה לא טוב להסיר את הרצועות והשאלה שלי היא למה? כאשר אני מכניסה את התינוקת למקלחת הכיפוף עדיין נשמר יחד עם הפיסוק שהרצועות גורמות לו. כמו כן הוסבר לנו שלא ניתן להשכיב על הבטן האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלחת ושכיבה על הבטן עם DDH

הוספת תגובה

• הסרת ריתמת פבליק

ד''ר אודי לבל
    26/05/2011

רינה שלום. כאשר הרופא שלכם מצדד בהסרת הריתמה לרחצה - אין בכך שום בעיה. זה נובע מכך שהמפרק יציב ולא יקרה דבר אם התינוק יהי זמן קצר מחוץ לתנוחת הריתמה. לגבי שכיבה על הבטן -איני מוצא בזה בעיה בהקשר של DDH.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רינה
    28/05/2011

תודה על התגובה המהירה.
    מקריאת השאלות אני מבינה שיש דרגות חומרה ובדיקה של זווית וכו'. בפענוח שקיבלנו רשומים הדברים הבאים. קיימת השטחה בולטת של האצטבולים דו צדדי. הראשי הירך נוטים כלפי חוץ ואינם מכוסים על ידי האצטובלים. בסיכום CDH במידה בולטת דו צדדי.
    מה זה אומר? האם ניתן לדעת מה דרגת החומרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר אודי לבל
    28/05/2011

רינה שוב שלום. יש אורתופדים שמעדיפים לתאר ולא לדרג. אין הבדל מהותי. אלה שמדרגים מניחים שיותר קל להעביר כך מידע בין בודקים שונים ובין בדיקה לבדיקה. מהתיאור הזה אני לא יכול לקבוע על איזו דרגה מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו