מנשאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשאים
    חגית
    02/06/2011

הי,
    אני מתחבטת עם עצמי כבר כמעט חודש לגבי איזה מנשא לקנות (היום ביתי בת 3 חודשים). האני מפחדת שהבייבי ביורן ודומיו לא טובים כי נראה לי שכל המשקל הוא על המפשעות שלהם וזה לא נראה לי, מצד שני מנשאי היאמו והיארגו ודומהם נראים לי אולי פוגעים בהם כי הם יושבים בפיסוק ובסוג של ישיבה.גם אמרו לי שלא בריא לסחוב אותם בטן (שלנו) לגב שלהם כי זה יוצר הקשתה בגב.. אני ממש מבולבלת, כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר ממש רוצה לקנות מנשא.... האם יש סוגים של נמשאים שאתם לא ממליצים עלהם?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשאים

הוספת תגובה

• מנשאים - תגובה

ד''ר מרק אידלמן
    02/06/2011

חגית שלום , כל מנשא שמאפרת פיסור רחב טובה מספיק, אין לדעתי שום פגיעה לתינוק במצב על הבטן.
    לגבי סוגים ספציפים של מנשאות : אני חושד שאת יודעת את השוק טוב ממני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה

חגית
    08/06/2011

אני לא מבינה מה זה אומר "פיסוק רחב". הכוונה היא לכל מנשא שהוא לא בתנוחת עירסול? הכוונה היא למשא כמו הבייבי ביורן שיש רווח בין הרגליים כמו בתחתונים ? הכוונה היא למינשאי בד שהרגליים קצת יותר כרוכות סביב הבטן של לובש המנשא?

יש מנשא שאתה לא ממליץ עליו?
    מצטערת , אבל אני כ"כ מבולבלת מענייני המנשא, כל אחד מסביר לי שתנוחות מסוימות לא בריאות לתינוק ובסך הכל רציתי לקנות מנשא....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו