מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנשאיםחגית02/06/2011
הי,
אני מתחבטת עם עצמי כבר כמעט חודש לגבי איזה מנשא לקנות (היום ביתי בת 3 חודשים). האני מפחדת שהבייבי ביורן ודומיו לא טובים כי נראה לי שכל המשקל הוא על המפשעות שלהם וזה לא נראה לי, מצד שני מנשאי היאמו והיארגו ודומהם נראים לי אולי פוגעים בהם כי הם יושבים בפיסוק ובסוג של ישיבה.גם אמרו לי שלא בריא לסחוב אותם בטן (שלנו) לגב שלהם כי זה יוצר הקשתה בגב.. אני ממש מבולבלת, כל אחד אומר לי משהו אחר ואני כבר ממש רוצה לקנות מנשא.... האם יש סוגים של נמשאים שאתם לא ממליצים עלהם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנשאים - תגובה
ד''ר מרק אידלמן02/06/2011חגית שלום , כל מנשא שמאפרת פיסור רחב טובה מספיק, אין לדעתי שום פגיעה לתינוק במצב על הבטן.
לגבי סוגים ספציפים של מנשאות : אני חושד שאת יודעת את השוק טוב ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
חגית08/06/2011אני לא מבינה מה זה אומר "פיסוק רחב". הכוונה היא לכל מנשא שהוא לא בתנוחת עירסול? הכוונה היא למשא כמו הבייבי ביורן שיש רווח בין הרגליים כמו בתחתונים ? הכוונה היא למינשאי בד שהרגליים קצת יותר כרוכות סביב הבטן של לובש המנשא?
יש מנשא שאתה לא ממליץ עליו?
מצטערת , אבל אני כ"כ מבולבלת מענייני המנשא, כל אחד מסביר לי שתנוחות מסוימות לא בריאות לתינוק ובסך הכל רציתי לקנות מנשא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)