מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גביההמישהו12/06/2011
אני בן 21 ו-3 חודשים רוצה לשאול משהו בקשר לגביהה..בצו ראשון בגיל 17 וחצי הייתי 1.72 (הגובה נמדד תמיד בשעות צהריים ככה) כשהתגייסתי הייתי 1.73 ככה (9 חודש אחרי צו ראשון) אחרי שהייתי בצבא שנתיים בגיל 20 וחצי הייתי 174.5 ס"מ עכשיו בתוך חצי שנה בערך קצת לפני גיל 21 שמתי לב שגבהתי מדדתי וראיתי שגובהי עומד על 178.5 ס"מ גבהתי ב-4 ס"מ בחצי שנה בין גיל 20.5 לבין 21 עכשיו השאלה שלי היא איך אתה מסביר את זה? האם אני יכול לגבוה עוד טיפה או שכבר לא יכול יותר? אני אציין שב4-5 חודש האחרון אין כול שינוי בגובה...האם זה אומר משהו כי הבנתי שבדרך כלל הגביהה מסתיימת בגיל 18 בערך..אני מתגלח מגיל 16 באופן מלא ויש לי שיער בגוף (לא הרבה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גביהה - תגובה
ד''ר אודי לבל13/06/2011גידי שלום. אתה מתאר תופעה קצת חריגה אם כי מוכרת של בנים שצומחים לגובה בגיל די מתקדם. לא אוכל לחזות בפורום הזה אם עוד תצמח או לא. יש שונות בין שני אדם, ואתה כנראה קצת שונה בקצב הצמיחה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)