גביהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גביהה
    מישהו
    12/06/2011

אני בן 21 ו-3 חודשים רוצה לשאול משהו בקשר לגביהה..בצו ראשון בגיל 17 וחצי הייתי 1.72 (הגובה נמדד תמיד בשעות צהריים ככה) כשהתגייסתי הייתי 1.73 ככה (9 חודש אחרי צו ראשון) אחרי שהייתי בצבא שנתיים בגיל 20 וחצי הייתי 174.5 ס"מ עכשיו בתוך חצי שנה בערך קצת לפני גיל 21 שמתי לב שגבהתי מדדתי וראיתי שגובהי עומד על 178.5 ס"מ גבהתי ב-4 ס"מ בחצי שנה בין גיל 20.5 לבין 21 עכשיו השאלה שלי היא איך אתה מסביר את זה? האם אני יכול לגבוה עוד טיפה או שכבר לא יכול יותר? אני אציין שב4-5 חודש האחרון אין כול שינוי בגובה...האם זה אומר משהו כי הבנתי שבדרך כלל הגביהה מסתיימת בגיל 18 בערך..אני מתגלח מגיל 16 באופן מלא ויש לי שיער בגוף (לא הרבה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גביהה

הוספת תגובה

• גביהה - תגובה

ד''ר אודי לבל
    13/06/2011

גידי שלום. אתה מתאר תופעה קצת חריגה אם כי מוכרת של בנים שצומחים לגובה בגיל די מתקדם. לא אוכל לחזות בפורום הזה אם עוד תצמח או לא. יש שונות בין שני אדם, ואתה כנראה קצת שונה בקצב הצמיחה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו