מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת בלאונט בברך ימיןאורלי15/06/2011
שלום רב.
ברצוני להתייעץ לגבי בעיה של בני בגיל 3 וחצי כאשר הוא מטופל במכשיר בעקבות מחלת בלאונט כשנה וחצי שאנו במעקב במראית עין רואים שיפור אך במעקב שאנו עושים לו כל 3 חודשים ועושים צילום אין שיפור במחלה והיא עדיין באותו מצב היום שוב היינו בביקורת ועדיין הרופא מבקש להשאיר את המכשיר להמשך טיפול ומעקב
אך אני מודאגת מהעניין מכיוון שהרופא אומר שאין שיפור בצילום ועדיין המחלה קיימת
ברצוני ליבדוק עם יש אפשרות להגיע לחוות דעת נוספת אצלכם על מנת ליבדוק את מצב הילד
מכיוון שאני לא שקטה מהמצב כי נמשך די הרבה זמן לעומת המצופה שנאמר לנו
ועדיין אנו לא רואים את הסוף ואני לא רוצה לחכות ולבזבז זמן עם ניתן לתת טיפול אחר.
בתודה מראש
אודה על חזרה אלי עם תשובה
אורלי.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת בלאונט בברך ימין - תגובה
ד''ר אודי לבל16/06/2011אורלי שלום. בגיל כזה - תופעת בלאונט - הטייה של השוק לכיוון מרכז הגוף (וארוס), היא לרוב תהליך שמשתפר עם טיפול במכשיר בלבד. עם זאת - לעיתים זה לא מספיק. חפשי אורתופד נוסף והראי לו את הילד וההדמיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)