מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץ , גיל 17תומר21/06/2011
שלום. לפני כחודשיים וחצי פניתי לרופא לאחר שכאב לי כאב חזק בשוקיים לאחר ריצה. הורפא הביא לי הפניה למיפוי עצות כדי לוודא שישי לי שברי מאץ, ולבסוף גילינו שיש. הרופא אמר לי לנוח שלושה חודשיים מריצות, אבל הליכה אופפניים ושחיה מותר לי. כיום, לאחר חודשיים וחצי, עשיתי הליכה ארוכה שהשקעתי בה הרבה מאמץ, ויום לאחר הריצה ברגשתי שוב כאבים חזקים בשוקיים. ברצוני לדעת מה זה אומר?אני צריך לנוח שוב שלושה חודשיים? או שכאב זה אמור לחלוף תוך מספר מים?
בנוסף, רציתי לדעת אם אפשרויות לזרז את הריפוי.
תודה מראש תומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברי מאמץ , גיל 17 - תגובה
ד''ר אודי לבל21/06/2011תומר שלום. מה שאתה מתאר כולל חזרת הכאבים אופייני מאוד לתגובת מאמץ. צריך לחזור לפעילות מאוד בהדרגה. לא במאמצים פתאומיים אלא בהדרגה!! איני מכיר דרך לזרז החלמה. חזור לריצה קלה - עדיף לא על כביש או קרקע קשה אלא על מסלול ריצה מוסדר או דשא. קצב של בערך חצי ק"מ תוספת בכל שבועיים הוא סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)








.jpg)
