מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב של טיפוליםירון30/07/2008
אני סובל ממחלת הפסוריאזיס מספר שנים, ומטופל בהצלחה על-ידי משחת הדייבוט. רציתי לדעת האם ניתן בתקופות ההפוגה גם להשתמש במה שמציעה הרפואה הסינית- לשימור המצב, אבל בלי לפגוע ביעילות של המשחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
עדי מנחמי04/08/2008ניתן בהחלט לשלב צמחי מרפא סיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסרעפת ימנית גבוההליאור22/07/2008
שלום
סרעפת ימנית גבוהה איזה טיפול בתחום הרפואה הסינית מומלץ?
והאם י שכזה?
או על איזה סוג של פורמולה יחסית חיי בעשרים שנ ההאחרונים יש בי המון רגיעה אבל החיים חיי לחץ בכללית קראתי שהרבה מלחץ נפשי
מה אתה ממליץ תודה אשמח לקבל תושבה במייל תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש טיפול בדיקור שמקל
עדי מנחמי04/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן לאחר פורמולהגל21/07/2008
אני ובעלי עוברים טיפולי IVF. המטפל שלנו הכין לי פורמולה ואחרי חודש וחצי התחילו לי כאבים בקיבה לאחר נטילתה, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה והאם זה מסוכן לבריאות או מעיד על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן מפורמולה
רמון ולמן21/07/2008גל שלום
ראשית יש לאפיין את כאב הבטן. אם מדובר בנפיחות בטנית מלווה בגזים ואי נוחות, סביר להניח שהסיבה לכך היא, שהמטפל נתן צמחים לחיזוק הרחם ושיפור הפוריות. צמחים אלו כבדים לעיכול ויש לתת לצידם צמחים המסייעים בעיכולם. תופעה זו ידועה וניתן לפתור אותה בקלות.
במידה והכאב הוא ברום הבטן (איזור הקיבה) והינו חד או שורף, אזי יתכן שאת רגישה לחלק מהחומרים בפורמולה.
בתור אחד שעוסק רבות בטיפול ממשולב בין רפואה סינית לטיפולי IVF הייתי מוכן לבדוק לך את הפורמולה ולענות לך על שאלתך באופן יותר מדויק.
בברכה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עינייםח.13/07/2008
שלום. בתי בת שנתיים וסובלת מהפרשות מעיניה באופן תדיר. טובי המומחים לסתימות בצינורית לא מצאו בעיה. כמו כן, אנטיביוטיקה עוזרת מאד מהר. עשינו בדיקה בבית חולים הדסה ששלל קיומו של חיידק ששוכן שם ומתפרץ מדי פעם. יש ברפואה הסינית פתרונות אפשריים? (הרופאה המומחית גם שללה אפשרות של אלרגיה, היא טוענת שאלרגיה נראית אחרת). תודה וכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים
עדי מנחמי15/07/2008אני הייתי בוחר לתת לה פורמולת צמחים לעיניים.זה יכול לסייע מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בקרקפת.תרצה08/07/2008
שלום בשנה אחרונה אני סובלת מגירו בקרקפת,ישנה קשקשים יבשים דבוקים בקרקפת שאני מקלפת אותם. יש לציין שאני חופפת את השער בשמפו רוזמרין+סירפד. מה ניתן לעשות. בתודה מראש. טרזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי מוצר של קלמדיס
עדי מנחמי15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בפהמישהי06/07/2008
הבן שלי מתלונן על יובש חזק בפה בשעות הלילה.למה זה קורה? הוא שותה לפני - אני מקפידה על זה, אבל הוא אומר שזה מציק לו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בפה
רמון ולמן07/07/2008שלום לך
בן כמה הבן?
האם הוא סובל מאף סתום?
האם הוא ישן עם פה פתוח?
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוסות רוחאסתי01/07/2008
שלום מעונינת לקבל טיפול בכוסות רוח בגלל כאבי גב אך בגלל חוסר פקטור 11 מתלבטת מה דעתך אסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מניעה
עדי מנחמי15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרולגלי26/06/2008
שלום רב, אפשר לקבל המלצה לטיפול להורדת כולסטרול? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול
עדי מנחמי28/06/2008תזונה,פעילות גופנית,תוספים ובמקרים מסויימים דיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרהשירלי23/06/2008
אני מחפשת דרך ללמוד הקשבה, והתפתחות רוחנית. המליצו לי על מרכז הטאו-לירז.
סיפרו לי שהמקום בחיק הטבע , קבוצות קטנות, הם לא מפרסמים לא יודעת למה,
אני מתלבטת קראתי באתר שלהם www.tao.org.il על הטאו ובכלל, מישהו יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בררי במרכז nomind
עדי מנחמי28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרחל22/06/2008
שלום רב,
רציתי לדעת האם נודעת חשיבות לדיקור סיני במהלך דיאטה? האם הוא יכול להאיץ את ההרזיה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לדיאטה
עדי מנחמי22/06/2008במידה וקיימים ממצאים של בעית מטבוליזם(חילוף חומרים),ניתן לעזור מאד.גם השארת מחטים באזניים יכולה לתרום לצמצום הרצון לפחמימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור ושיאצואלי18/06/2008
האם דיקור או שיאצו פותרים כאבי ראש ממקור לא ידוע?
האם דיקור או שיאצו מתאימים לטיפול ב אוסטאוארטריטיס של הבירכיים?
ובאם כן מה הם עושים בבעיה זו? האם מטפלים בכאב? או מסוגלים לרפא את מצב הבירכיים?
לטפל בשחיקת הסחוס,
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור ושיאצו - תגובה
ערן מי-רב26/12/2012אלי שלום
כל חוסר איזון בגופינו יאובחן על ידי המטפל\ת ממבט של הרפואה הסינית ויקבל את התייחסותו בהתאם בטיפול.
כך גם כאב הראש צריך להיות מאובחן ואכן דיקור יחד עם שיאצו\ טווינה (עיסוי סיני רפואי) יכולים להקל ולהעלים את כאבי הראש אך צריך למצוא גם את הגורם שיתכן והוא חלק מאורח החיים ומכאן גם שינוי אורח החיים (מזון, ספורט, שינה...) בכדי שהמצב לא יחזור.
במקרה של אוסטאופורוזיס אשר אובחן בברכיים גם כאן הרפואה הסינית יכולה להקל ולהעלים את הכאבים, כמובן ישנם משתנים רבים - גיל, תזונה, פעילות גופנית... חומרת השחיקה ועוד.
במקרה של שחיקת סחוס הברכיים תזונה ואולי שילוב צמחי מרפא הינם הכרחיים כאן.
בכל אופן הייתי ממליץ לגשת אל מטפל\ת שיאבחן זאת ויתן את הטיפול המתאים ביותר.
בברכת
אושר בריאות אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרושה בדיקת מטפל ואז התשובה
עדי מנחמי28/06/2008אנו מחפשים את שורש הבעיה ולכן לא ניתן לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרמוןגלי16/06/2008
שלום רב
האם ישנה איזשהי דרך שאינה קונבנציונלית לטיפול בחצוצרות סתומות?
אני קצת מיואשת ממציאת תשובה וממש לא רוצה לעבור ניתוח להסרת חצוצרות (מה שהומלץ לי כהמשך טיפול)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות סתומות
רמון ולמן16/06/2008גלי שלום
אלטרנטיבת הניתוח תמיד קיימת, אך אני ממליץ לך לנסות קודם את הרפואה הסינית.
אשמח להיות לך לעזר.
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- לרמון
גלי18/06/2008רמון שלום
תודה רבה על התגובה.
האם יצא לך להיתקל במקרה כמו שלי שהצליחו\הצלחת לפתוח את החצוצרות ולהביא להריון ספונטני?
אם לא, נתקלת במשהו דומה?
איזו שיטה לדעתך תהיה הכי אפקטיבית במצב זה?
איפה אתה מקבל מטופלים?
תודה, גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי
רמון ולמן19/06/2008גלי שלום
את מוזמנת ליצור איתי קשר ל052-3343739
יום טוב
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר לידהרונה11/06/2008
שלום (השאלה מופנית לעדי)
לפני כעשרה חודשים ילדתי את בני הבכור, במהלך הלידה סבלתי מחום גבוה של 39 וטופלתי באקמול להורדת החום. את הסיבה לחום הרופאים לא יודעים בבירור טוענים שיתכן והיה זיהום. הילד נולד בריא. אבל לאחר הלידה החלו כאבים בבטן התחתונה (מתחת לטבור בצד ימין) ולא פסקו. לאחר חודשים גילו שיש שאריות בבטן וניקו בעזרת גרידה, אך עדיין הכאבים המשיכו ולאחר כחצי שנה ביצעו לפרוסקופיה (מחשש להדבקויות של השחלות) אך בלפרוסקופיה לא היו ממצאים של הדבקויות. אך עדיין המשיכו הכאבים עשיתי מספר פעמים בדיקות שתן ללא ממצאים ובדיקות גניקולוגיות לוודא שאין גושים למיניהן או צ'סטות. כאמור נבדקתי מספר רב של פעמים ע"י גניקולוג, רופא משפחה ואפילו פרופסור מומחה. אך לא נמצא דבר ועדיין יש לי כאבים בבטן התחתונה מצד ימין כאב ממוקד וחד שלעיתים מתגבר ולעיתים מורגש במעומעם. רציתי לשאול האם הרפואה האלטרנטיבית יכולה לתת כיוון ממה הכאב נובע כיוון שאני ממש סובלת מזה ומתוסכלת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית שלום
עדי מנחמי12/06/2008הכאבים בבטן תחתונה בצד ימין נובעים מפעילות יתר של בלוטות לימפתיות באיזור זה ,כניראה עקב דלקת מקומית שעדיין קיימת באיזור.ניתן לטפל ביעילות ברגישות זו ע"י דיקור יפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווינאספי10/06/2008
שלום רב, האם ניתן לשלב טיפולים יחד? כלומר טוינא ודיוקור? למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מניעה
עדי מנחמי12/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאדם05/06/2008
שלום רב,
אני מעוניין ללמוד רפואה סינית. ברצוני לשמוע מהו המקום הכי "נחשב" היום בישראל ללימודי רפואה סינית וכמה זמן אורכים בו הלימודים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עדי מנחמי06/06/2008קשה לדעת מי הכי נחשב.רידמן נחשבים לטובים מאד.4 שנות לימוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה
מיה29/06/2008שלום עדי , אני בת 62, פעילה ובעלת מודעות לאכילה בריאה, ספורט וחשיבה חיובית. יש לי קושי להרדם בלילה, ניסיתי מלטונין, אבל אני קמה עם ראש כבד. אני לא רוצה לקחת גלולות שינה. האם דיקור יכול לעזור? שיטה נוספת? עלי לציין שאיני לחוצה, אין לי דאגה מיוחדת שמטרידה אותי בשלב הזה של חיי. אודה לך אם תוכל לייעץ לי. תודה, מיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)