טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תראי באופן כללי אני לא מבין בתרופות ובטח ובטח שלא בתוספי מזון כמו נטילת תוסף מזון ויטמין d...... אבל רציתי להגיד לך שמידע כללי לא נראה לי שיש בעיה שתאכלי שקדים ופיצוחים וגרעיני חמנייה ועוד מבא לך וביחד עם זה נטילת תוסף ויטמין d....... לפי דעתי זה אפשרי...ממה שאני מבין בתוספי מזון יש רק הוראות שתצטרכי לשאול את הרופא המטפל שלך שינחה אותך כיצד ליטול ויטמין d .....כלומר אם האוכל,עם הארוחות ואני לא מתכוון לפיצוחים כמו שקדים וגרעיני חמנייה ועוד מה שבא לך לאכול..אני מתכוון לארוחות במשך היום,עם הארוחות ליטול אותו,לפני האוכל,אחרי האוכל...אני לא יודע...אני רק יודע שתופסי מזון לוקחים אותם לאחר בירור מעמיק עם הרופא המטפל וההנחיות שלו... ושוב לשאלתך.....שקדים וגרעיני חמנייה ופיצוחים למינהם אפשרי ביחד עם נטילת תוסף ויטמין d.
בריאות איתנה.
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד