טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב תומר..לשאלתך על תוספי מזון לשיפור הזיכרון/לשיפור הלמידה ולשיפור ההבנה...קודם כל לא הבנתי מה זה אומר לשיפור ההבנה...
ודבר שני אני חושב ובטוח שזה לא הפורום המתאים לשאלות כאלו..זה בפורום שעוסק בתזונה נכונה,אם יש לך שאלות על תזונה רק אז תוכל לכתוב פה בפורום את שאלותייך ולקבל מענה אנושי...
זה לא הפורום הנכון..תשאל אולי בפורום רופאים אולי תתייעץ עם רופא המשפחה שלך... אני לא מבין בתוספי מזון......ובטח שאני לא מכיר תוספי מזון לשיפור הזיכרון או לשיפור הלמידה... מקווה שעזרתי לך...
שיהיה לך בהצלחה רבה..
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי..עוד משהו שיש לי להגיד.. זה לא פורום שעוסק בתוספי מזון...
אז זאת הודעה בכללי לכל מי ששאל פה לאחרונה על תוספי מזון...... זה לא הפורום הנכון.....לעזרה בתוספי מזון אתם יכולים להפנות את זה לפורום אחר באתרים אחרים של רופאים אולי או להתייעץ עם רופאי המשפחה שלכם,בכל מקרה זה לא הפורום הנכון וזה מופנה כאן לכולם.........זה פורום שעוסק בתזונה נכונה ולא בתוספי מזון!!!!
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד