מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- לא מוצאת מטפלות מבוגרותניר11/01/2017
איפה אני יכול למצוא מטפלת בגילאי 35-50 חשוב לי שאני אוכל להמשך למטפלת, ומכל מה שחיפשתי מצאתי בעיקר מטפלות צעירות האם יש מטפלות מבוגרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש אתר אחד מומלץ בו נמצאות כל המורות האמיתיות
לימור בנדל01/10/2017טנטרה סי או אי אל - רק באתר הזה. כל השאר אלה מעסות אירוטיות שלא עברו הכשרה מסודרת בנושא. אני אישית ממליצה על לי רוז מראשל"צ, טל ומיכה מהצפון ועל בן ואפרת שגם מעסים ושניהם בתווח הגילאים שציינת. תהנה, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?