מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריטלין האם לתת ?miraak28/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ריטלין
miraak28/10/2011שלום רה,
בני בן 13 ומעולם לא עשה איבחון לא דידקטי ולא מבחן טובה , יש לו התפרצויות זעם וכעסים שלא ברורים לי. בבית הספר הוא מצליח בשיעורים מוציא ציונים טובים ובבית יש את ההתפרציות ושבירת חפצים כאשר משהו לא מסתדר כפי שהוא רוצה .
היינו אצל מספר גורמים שכולל פסיכולוגים ופסיכאטרים ועד היום אף אחד לא אמר חד משמעי מה יש לילד.
מלבד הפגישה האחרונה אצל פסיכיאטרית של קופ"ח והיא אמרה חד משמעי לילד יש הפרעות קשב ואיפרקטיביות להתחיל ריטלין וריספונט ללילה (היות ויש גם בעית שינה )
הילד התחיל לקחת את הריטלין מזה יומיים ועדין לי יש את הספקות האם זה נכון האם זה טוב ומה יהיה עם ההתמכרות לכדור היות ושמעתי שיש תופעות לואי .
האם התרופה ההומפותית יכולה לתת מענה הולם ? האם כדאי לקחת את הכדור במקביל לתרופה הומופתית? האם כדי להתחיל טיפול הומופטי צריך להיות "נקי" מריטלין
אשמח לתשובתכם
תודה מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנסות משהו טבעי קודם
ערן אמבר30/10/2011לפני שאת מתחילה עם תרופה כימית שיש לה תופעות לוואי ( ולא בטוח שבכלל תפתור את הבעיה כי התקפי כעס שאת מתארת מצריכים טיפול פרטני רגשי למקור הבעיה)
אני ממליץ להתחיל בטיפול בתרופות טבעיות קודם
ישנם תמציות של באך שאני עובד איתן ( על פניו נראה שהמתאימה לך נקראת RELEX )
שעובדות בצורה טבעית בלי שום תופעות לוואי
כדאי לנסות לשבוע ואז לראות
כמובן שאשמח לפרט יותר על דרכי עזרה והדרכה להורים ולמשפחה
בברכה אמבר ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין - תגובה
קארין אור08/11/2011מירה שלום,
בהמשך להמלצות שקיבלת אני ממליצה בחום לתת לבנך אומגה 3 בכמות שמתאימה לגילו.
ולהפחית סוכרים וקמח לבן מהתזונה שלו ולשים לב האם יש שינוי.
מחקרים מראים שאומגה 3 גורם למצב רוח טוב יותר ועלייה בפוקוס.
בהצלחה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין - תגובה
גבי זסלבסקי09/11/2011שלום מירה
שמי גבי ואני הומאופת ושאלת שאלות טובות ונכונות.
המפגש ההומאופתי בהחלט יכול לתת פתרונות לילד שלך! ועוד פתרונות שלא מבוססים על תכשירים כימיים ממכרים.
התכשיר ההומאופתי יכול להינתן במקביל לריטלין - לא צריך להפסיק שום דבר בטח שלא בהתחלה.
אשמח לתת עוד מידע
בברכה
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות קשב ולימודי רפואה
תקיעות וחזרות טיקסיות על פעולות לבן 24
Adhd בגיל מבוגר עם אי ספיקת לב
הפרעת שינה פסיכופיזיולוגית בעקבות סטרס
האם אפשר לאזן חרדה ללא תרופות?
רובד טרשת עורקים בעורק הפמורלי
תסמונת טורט האם תוכל לעזור
קשיים בלמידה ורמת אינטליגנציה
TDCS לטיפול בADHD- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?