ריטלין האם לתת ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין האם לתת ?
    miraak
    28/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין האם לתת ?

הוספת תגובה

• ריטלין

miraak
    28/10/2011

שלום רה,
    בני בן 13 ומעולם לא עשה איבחון לא דידקטי ולא מבחן טובה , יש לו התפרצויות זעם וכעסים שלא ברורים לי. בבית הספר הוא מצליח בשיעורים מוציא ציונים טובים ובבית יש את ההתפרציות ושבירת חפצים כאשר משהו לא מסתדר כפי שהוא רוצה .
    היינו אצל מספר גורמים שכולל פסיכולוגים ופסיכאטרים ועד היום אף אחד לא אמר חד משמעי מה יש לילד.
    מלבד הפגישה האחרונה אצל פסיכיאטרית של קופ"ח והיא אמרה חד משמעי לילד יש הפרעות קשב ואיפרקטיביות להתחיל ריטלין וריספונט ללילה (היות ויש גם בעית שינה )
    הילד התחיל לקחת את הריטלין מזה יומיים ועדין לי יש את הספקות האם זה נכון האם זה טוב ומה יהיה עם ההתמכרות לכדור היות ושמעתי שיש תופעות לואי .
    האם התרופה ההומפותית יכולה לתת מענה הולם ? האם כדאי לקחת את הכדור במקביל לתרופה הומופתית? האם כדי להתחיל טיפול הומופטי צריך להיות "נקי" מריטלין
    אשמח לתשובתכם
    תודה מירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנסות משהו טבעי קודם

ערן אמבר
    30/10/2011

לפני שאת מתחילה עם תרופה כימית שיש לה תופעות לוואי ( ולא בטוח שבכלל תפתור את הבעיה כי התקפי כעס שאת מתארת מצריכים טיפול פרטני רגשי למקור הבעיה)
    אני ממליץ להתחיל בטיפול בתרופות טבעיות קודם
    ישנם תמציות של באך שאני עובד איתן ( על פניו נראה שהמתאימה לך נקראת RELEX )
    שעובדות בצורה טבעית בלי שום תופעות לוואי
    כדאי לנסות לשבוע ואז לראות
    כמובן שאשמח לפרט יותר על דרכי עזרה והדרכה להורים ולמשפחה
    בברכה אמבר ערן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין - תגובה

קארין אור
    08/11/2011

מירה שלום,
    בהמשך להמלצות שקיבלת אני ממליצה בחום לתת לבנך אומגה 3 בכמות שמתאימה לגילו.
    ולהפחית סוכרים וקמח לבן מהתזונה שלו ולשים לב האם יש שינוי.
    מחקרים מראים שאומגה 3 גורם למצב רוח טוב יותר ועלייה בפוקוס.
    בהצלחה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין - תגובה

גבי זסלבסקי
    09/11/2011

שלום מירה
    שמי גבי ואני הומאופת ושאלת שאלות טובות ונכונות.
    המפגש ההומאופתי בהחלט יכול לתת פתרונות לילד שלך! ועוד פתרונות שלא מבוססים על תכשירים כימיים ממכרים.
    התכשיר ההומאופתי יכול להינתן במקביל לריטלין - לא צריך להפסיק שום דבר בטח שלא בהתחלה.

אשמח לתת עוד מידע
    בברכה
    גבי זסלבסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו