הפרעות קשב וריכוז + בעיות בזיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז + בעיות בזיכרון
    אדי
    16/11/2011

שלום רב,
    אני בן 30 , תמיד שמתי לב שיש לי הפרעות ובעיות שכאלה,
    אך אם הזמן זה יותר ויותר מתחזק ומפריע, עד כדי כך שאני יכול להשאיר דלת פתוחה בבית,
    או לא לקחת פלאפון לעבודה, (פעם אחד שכחתי אפילו נשק לצבא )
    וכו.......
    יש מה לעשות עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז + בעיות בזיכרון - תגובה

גבי זסלבסקי
    17/11/2011

שלום אדי,
    תמיד יש מה לעשות!
    הייתי שמח לעזור לך ולהסביר לך על מגוון אופציות ודרכי התמודדות, אך דבר ראשון הייתי רוצה לקבל יותר מידע.
    מה זה הפרעות ובעיות שכאלה?
    הדברים שנתת כדוגמא , דלת פאלפון ...האם זה חוזר על עצמו ? האם קרה רק פעם אחת? כי דברים כאלה קורים..הראש יכול להיות עמוס בדברים אחרים ואז יוצאים ללא הנייד..קורה לכולם!
    אם זה על בסיס קבוע , אז צריך לבדוק יותר לעומק, בגלל זה אני מבקש הרחבה.

אשמח לעזור, ממתין לפרטים נוספים.

בברכה,
    גבי זסלבסקי
    0544920180

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה בסופר מהירה

אדי
    17/11/2011

לצערי זה תמיד חוזר על עצמו,
    אני תמיד נוטה לשכוח דברים, הייתי אומר שזה קורה לי הרבה (לפחות פעם או פעמים ביום)
    כמו-כן כמו שצינתי שיש בעיה לא רק בזיכרון אלה - קשה לי להיות מרוכז, אני לא יכול לקרוא ספר, לא יכול לשבת בכיתה ולהקשיב למורה (תוך שני דק' מעבד אותו) אם אני רוצה ללמוד זה רק שיעורים פרטים לצערי (כמובן שזה בלתי אפשרי ) וזה אומר שאני לא יכול ללמוד.
    לאחרונה שמתי לב לעוד משהו - אני חושב על משהו מסוים רוצה לרשום אותו , ובמציאות רושם משהו אחר ותמיד יש לי בגלל זה שגיעות כתיב........
    זה בגדול,,,,, קשה מאוד לחיות עם כל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה בסופר מהירה - תגובה

קארין אור
    17/11/2011

היי אדי,
    יש כל כך הרבה מה לעשות, אני מכירה את זה מקרוב ואני יודעת כמה זה מתסכל לחיות עם זה.
    אז בראש ובראשונה זה דורש סדר ושיטת עבודה, למשל רשימה של מה אני צריך לעשות ופנקס תמידי בכיס.
    דבר שני זה דורש הזנה טובה - עפ"י הבנתי חלק מ"מגפת" הפרעות הקשב שיש בשנים האחרונות, היא חלק מתיעוש עולמי- כלומר, אנחנו אוכלים המון מזון מתועש והרבה מסביבנו השתנה וכך גם גופינו.
    ולכן נידרשת תוכנית תזונה בריאה, להיפטר מכל המתועש ולהזין ת הגוף בצורה נכונה וזה כולל גם אומגה 3 ואולי תוספים נוספים עפ"י הצורך.
    וכמובן ניתן לשלב זאת עם טיפול הומאופתי פרטני שיכול לעזור מאוד.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה בסופר מהירה - תגובה

גבי זסלבסקי
    17/11/2011

בשמחה רבה,
    אני מתחבר מאוד לדברים שאמרה קארין, רק להתמיד בהם וכבר תוכל לחוות שיפור.
    כמו כן מפגש הומאופתי יכול בהחלט לעזור לך.

ההומאופתיה נותנת מענה שורשי ועמוק , הדברים שאתה מתאר, הקשיים שאתה חווה הם תוצאות של קושי פנימי יותר.
    ברגע שנבין את הקושי , את האי סדר הפנימי נוכל לעזור בכל הדברים שמשקים ומציקים לך.

אשמח לתת עוד מידע.

בברכה
    גבי זסלבסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו