שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בן
    31/01/2008

שלום,

יש מה לעשות אם לנבחן בפסיכומטרי יש בעיית קשב וריכוז קשה, ובגלל זה נמנע ממנו ציון פסיכומטרי גבוה?
    פניתי למרכז הארצי עם כל המסמכים הרלוונטים והתשובה שלהם היא משהו בסגנון "זה מה יש".

עברתי קורס הכנה למבחן, וכבר שם הבנתי את גודל המכה, אני פותר הכל נכון, ולא מרגיש בשום תרגיל כקשה, אך עם כל זאת אני לא פותר מספיק מהר... עברתי את המבחן (אחרי הקורס) והצלחתי להוציא רק 608 הבעיה שלי מקבלת דגש במיוחד בחלק המילולי, ששם אם אני מאבד ריכוז (או לא בא איתו מהתחלה), אני יכול לקרוא שורה אחת שוב ושוב עד שנגמר הזמן...

האם נגזר עלי לגשת למקצועות שלא מדברים אלי (אני לא יכול להתקבל להנדסות למיניהן), ולא ללמוד באוניברסיטה (רק במכללה) בגלל בעייתי?

אני שוקל ללמוד שוב לבד ולגשת למועד הבא שוב, השאלה שלי האם זה בזבוז זמן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פסיכומטרי

קארין אור
    01/02/2008

היי בן.
    אני שמחה שאתה פונה אליי עם שאלה שכזו, כי אני מרגישה שעברתי בדיוק את מה שאתה עובר לפני כמעט עשור.

המלצתי היא:
    1. לעולם לא להתייאש, אם חלומך הוא ללמוד באוניברסיטה ואתה מאמין בעצמך- תמשיך! זה יקרה!
    ידע הוא לא בעיה אצלך! ואתה צריך רק ללמוד איך להתגבר על בעיית הריכוז.

2. בזמן שאתה לומד למבחן הבא- תעבור תהליך של טיפול נטורופתי (למידה של אורח חיים שמתאימה למקרה שלך) או תהליך הומאופתי. ותעבור את המבחן בהצלחה.

3. ממליצה גם לנסות שיטת אלבאום המתמחה ספציפית בהפרעות קשב וריכוז.

אתה מוזמן לפנות אליי אם אתה רוצה לעבור תהליך שכזה.
    בהצלחה.
    קארין אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו